RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 29. juuni 2017

Peaminister Ratast ja haridusminister Repsi nõustavad harimatud venelased

Keskerakonna juhtkonna liikmetele saadeti koopia Keskerakonna noortekogu juhatuse liikmete kinnisest vestlusest, kus noortekogu juhiks olev peaminister Jüri Ratase nõunik Alina Tubli sõimab inimesi, lubab neile peksa anda ja planeerib erinevaid intriige, et ebameeldivad inimesed ei saaks erakonnas häid kohti, kirjutab Delfi. Vestluse osaline oli ka haridusminister Mailis Repsi nõunik Aleksandra Pavlova.

Uued Uudised ei hinda keskerakondastest ministrite nõunike suuvärki, vaid uuris, millise haridustasemega inimesed määrab Keskerakonna ladvik peaministri ja haridusministri nõunikuks.
Selgub, et 28aastane Alina Tubli ei ole kuigi kaua keskerakondlikke väärtusi jaganud. Ta liitus Keskerakonnaga alles mullu juulis ja sai hoolimata olematust parteilisest karjäärist juba eelmise aasta sügisel peaminister Jüri Ratase nõunikuks.

Alina on keskharidusega. Riigikantslei koduleheküljelt selgub, et neiu alles õpib Tallinna ülikoolis bakalauruseõppes haldus- ja ärikorraldust.
Haridusminister Mailis Repsi nõunik Aleksandra Pavlova on 27aastane. Temalgi on kõigest keskharidus. Millist nõu, elukogemuseta neiud ministritele annavad, ei ole teada.

UU

Allikas: http://uueduudised.ee/poliitika/peaminister-ratast-ja-haridusminister-repsi-noustavad-harimatud-venelased/

1 kommentaari:

Anonüümne 30. juuni 2017, kell 09:13  

Aga mis haridusega on Mailis Reps. Sama mis Kristen Mihaililgi. Ka Olga Ivanova sai sellest suletud Barabaneri ärikoolist diplomi. Koolist, mis jagas neid raha eest. Isegi kohal polnud vaja käia.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP