RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 14. juuni 2015

MATTI ILVES: EKRE JÄRJEKORDNE KOMPROMISS

Konservatiivid tegid siis järjekordse kompromissi ja on valmis võtma vastu 156 immigranti. See on peaegu sama arv, mida reformikad on välja pakkunud ja millise tulemuseni loodavad jõuda läbirääkimistel Euroopa Liiduga. Kõik see on muidugi asjatu lootus ja vastu tuleb võtta ainuüksi kahel aastal arvastavasti mitu korda rohkem pagulasi.

"Pealinn" kirjutab artiklis "EVE ja EKRE peavad 156 sisserändaja vastuvõtmist Eestile jõukohaseks":""See number on tõenäoliselt realistlik number," kommenteeris Martin Helme ministeeriumite analüüsi alusel valminud siseministeeriumi memorandumit, mille järgi on Eesti suuteline vastu võtma 84–156 põgenikku kahe aasta jooksul. "See pole tõenäoliselt asi, mille peale me nüüd siin enda demograafilisi protrsesse peaksime väga mureliku pilguga vaatama," lisas ta." (Allikas - SIIN) Peale selle on konservatiivid ju tulised Euroopa Liidu toetajad ja ega Brüsseli ülemustega ei saa ka päris tülli minna.
EKRE lubab seda üks päev peale immigratsioonivastast demontratsiooni, kus 2000...3000 tuhandeline rahvamass nõudis, et immigrantide kvoot peab olema null!
Sõber Liina ütles Facebookis, et "see on konna keetmine aeglasel tulel". Konnaks on muidugi EKRE ja neid keedetakse seni, kuni nad loobuvad teravastest seisukohtadest, mis väga häirivad rahvareeturitest kartellierakondlasi.
Nüüd on selge, et isegi valimiste võitmine järgmistel Riigikogu valimistel (rääkimata Mart Helme lubatud 51 kohast) on lootusetu. Konservatiivid on liialt järeleandlikud ja on asunud kaudselt toetama inimkaubandust, ilmselt on neil siiski suur soov saada lõpuks salongikõlvuliseks erakonnaks.
Arvamusküsitlused näitavad järjest EKRE populaarsuse langust mis nüüd on juba 6%, see on ka loogiline kui neid küsitlusi usaldada. Loodan, et küsitlused on siiski rahva petmine, aga oma räpase ülesande need siiski kahjuks täidavad.

Sõnad ja teod lähevad lahku!

3 kommentaari:

Anonüümne 14. juuni 2015, kell 11:19  

Kui vaadata vanemaid uudiseid, siis öeldi, et mitte ühtegi pagulast ei peaks Eesti vastu võtma. Ka viimases Vaba Mõtte Klubis oli Martin Helme täielikult vastu pagulaste vastuvõtmisele.....

Anonüümne 14. juuni 2015, kell 23:11  

Isegi venelased tunnistavad:
Эстония - чемпион ЕС по числу неграждан
https://www.youtube.com/watch?v=IfZMYMDCa7I

Anonüümne 17. juuni 2015, kell 10:30  

Millal me oma poliitikuid võllas näeme? Kaua me laseme pähe lasta endale pika kaarega.
Ei ole see, et istun omas mullis ja ajan omi asju, kui ora tagant sees on, siis on hilja!!! Apaatsusele ja argusele tuleb vastu hakata ja võidelda oma kodumaa eest.
Ennem tuleb oma valitsuset jagu saada ja siis EU-ga jamamine lõpetada. Rääkimine ei aita, tahan tegutseda, üksi ei oska!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP