RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 9. märts 2016

Briti ajaleht: Euroopa Liidus küpseb plaan allutada liikmesriikide pagulaspoliitika Brüsseli kontrollile

Euroopa Komisjonis on valminud projekt võtta liikmesriikide pagulaspoliitika rangelt Brüsseli kontrolli alla, kirjutab Briti ajaleht Financial Times.

Seni on Euroopa Komisjon reformiga viivitanud, et mitte ärritada Suurbritannia valijaid, kes asuvad peagi hääletama, kas riik peaks Euroopa Liidust välja astuma või mitte.
Ent plaan tulla reformikavaga välja juba EL-i liidrite tippkohtumisel 17. märtsil on tingitud asjaolust, et immigrantide sissetung on muutumas tulisemaks küsimuseks kui brittide referendum.

Praegu kehtiva Dublini regulatsiooni kohaselt peavad immigrandid varjupaika taotlema selles EL-i riigis, kuhu nad esmalt saabuvad, ja see on seadnud löögi alla euroliidu piiririigid nagu Kreeka ja Itaalia.
Ajaleht Financial Times kirjutab, et uue pagulaspoliitika projekti kohaselt hakkaks varjupaigataotlusi menetlema Euroopa Varjupaigaküsimuste Tugiamet (European Asylum Support Office). Kui Brüssel otsustab projektiga edasi minna, siis loovutaksid liikmesriigid taas osa oma suveräänsust Brüsselile. See samm nõuaks ka EL-i aluslepingute muutmist.
Komisjon võib tippkohtumisel siiski välja tulla ka teise ettepanekuga – säilitada status quo ning jagada põgenikud riikide vahel ümber kvootide alusel.

UU – FT

Allikas: http://uueduudised.ee/briti-ajaleht-euroopa-liidus-kupseb-plaan-allutada-liikmesriikide-pagulaspoliitika-brusseli-kontrollile/

5 kommentaari:

Anonüümne 9. märts 2016, kell 17:40  

Aga see on ju Eestile sõja kuulutamine?

Meid on imevähe, pagulasi terve maailm ning meie rahvusriigi põhiseadus kinnitab, et eesmärgiks on meie niigi väikse rahvuse ja etnose ning kultuuri vaieldamatu jätkumine!

KAS MEILE KUULUTATAKSE SÕDA?

KUIDAS REAGEERIB PURPURBRIGAAD?

Anonüümne 9. märts 2016, kell 18:58  

Sõda on juba ammu välja kuulutatud, lihtsalt kõik pigistavad silmi kinni ja mõmisevad: "Ei ole sõda, ei ole sõda..."

Anonüümne 9. märts 2016, kell 19:44  

Kui saadaks EL komisjonile meie rahva poolt otse ilma vahendajateta kirjaliku läkituse, kus selgitame, et meie niiõelda rahvasaadikud ripuvad vastutusele võtmise suhtes juuksekarva otsas ning põhiseaduse §54 on järgmine käik kui EL julgeb meid edasi rünnata?

Meie esindajad EL juures on ju munadeta joputajad, lipitsejad.

Anonüümne 9. märts 2016, kell 23:03  

https://www.ridus.ru/news/199880 juba tulevad

Anonüümne 10. märts 2016, kell 01:50  

Kui salajane võib olla info, mis haiguseid need siia kannavad, mõned aastatepikkuse peiteajaga, mida siin ei osata isegi veel tuvastada?

Katk on sõja asemel suurem oht. Rumalad blondiinid on ise hukus süüdi, kuid nad nakatavad teisi, kes pole süüdi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP