RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 11. märts 2016

MATTI ILVES: EUROOPA RAHVAD KUULUTATI POLIITILISELT HAIGEKS!

Euroopa Parlamendi President Martin Schulz ütles intervjuus "Financial Timesile": "Mis puudutab rahvuslike meeleolude kasvu migratsioonikriisi kontekstis, siis on see märk poliitilise haiguse levikust kontinendil."
Soo, see on nüüd välja üteldud. Euroopa Liidu rahvad on kuulutatud haigeks!

Omal ajal samuti kuulutas president Päts (1934) eesti rahva haigeks, kes vajab ravi. Nii ütles ta siis, kui riigis oli äsja kehtestatud Pätsi-Laidoneri poliitiline diktatuur, nn. vaikiv ajastu.

Näib, et Schulz ihkab liidus samuti diktatuurset liitriiki ja leiab, et Brüsselil on veel vähe võimu. Sest pagulaskvootide pealesundimine ei taha osariikides kuidagi toimida, eriti Ida-Euroopas aga ka mõnes lääneriigis. Talle olevat jäänud vaid pikaldane osariikide veenmine.

Edasi diktatuuri poole Euroopa Liidus!

3 kommentaari:

Anonüümne 11. märts 2016, kell 17:50  

Tuleks viivitamatult avada arutelu, miks ründab Euroopa Liidu ladvik rahvusriike ning ähvardab pidevalt koos valimatu sõimu ja alandavate vihakäskudega.

Kas me peaks vaimselt tervete riikidega koos alustama järsku vastuseisu ning küsima otse: kas me peame asuma enda ajalooliste ja suveräänsete riikide kaitseks sõja- ja kaitsevägesid kaasama, lisaks rahvas koos hangude, labidate või muu sobivaga?

Põhiseadus ei sunni kuuletuma üdini rahvast ja riiki reetnud võimule, kes kuulub loogilise jätkuna hoopis rahvale ustava ja erapooletu kohtumõistmise alla.

Vaimuhaige röökija tuleks suunata otse erapooletusse psühhiaatriahaiglasse, kes julgeb meid sõimata ning siin peaks lambakrae ise olema kohe järgmine, KUI ta ei tee nüüd otsekohe avalikku avaldust, et ainus hull on siin brpüssel, mitte meie iidne ja pisike kuid kindla rahva ja kultuuriga riik!

Anonüümne 12. märts 2016, kell 00:51  

Enne, kui asuda korda majja lööma euroopas, tuleks oma kadumurul plats eesti rahva elujõudu hävitavatest ninameestest puhtaks lüüa. Kõige suuremad kahjurid istuvad siin otse meie rahva nina all ja ülbitsevad.

Anonüümne 12. märts 2016, kell 17:53  

No ei saa ilma Pätsi ja Eesti aja sõimamiseta, lihtsalt ei saa.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP