RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 10. märts 2016

EESTI MEEL: Eesti avas kaardid


Kes siis veel — peale eesti politseistatud piirivalve — kui mitte vene salateenistus valitseb Eesti—Venemaa kontrolljoont?! Kaks tõestust:

  • Esiteks, Kohvri keiss ( nagu ütleks kirjanik Kender ) toimus trooni kuritegelikult hõivanud P roimarlikul korraldusel. See lõppes Venemaale suurepärase võiduga — 2 spiooni ( süüdimõistetud riigireeturitest abielupaar ja boonuseks ka nende laps ) tagastamisega Eesti pinnalt röövitud rahakulleri vastu.
  • Teiseks aga tähelepanek PPA leerist, äsja Saatses kallilt saabastatud isand Vahtralt ehk…

Aasta tähtsaim avaldus:
«Kui avada kaardid, et kes see [ Eesti pisikese migratsioonibuumi ] korraldaja on, siis — korraldaja on üldiselt VF-i kodanik ja meil on alust arvata, et seda tegu ei ole saanud toime panna ilma selleta, et Venemaa eriteenistused sellest teaks:
• vene poole pealt tulla üle öövaatlusseadmetega +
• kamuflaažiga – st, et kui lumi on maas, siis kannavad inimesed valgeid ülikondi +
• väga selge liikumine selle järgi, kus asub meie toimkond +
• meie [raadio-] levi mahavõtmine +
• meie peidetud kaamerate ära varastamine
=> see kõik näitab väga selgelt professionaalsust. Ja on vähetõenäoline, et seda oleks võimalik teha kellelgi teise kui FSB informatsiooni kasutades.»
Avatud piir… See oleks ühtlasi seletav näide, miks Putinile on kasulikum mis tahes — 1920/ 2005/ 2014 — lepinguga määratud piiri asemel mingi efemeerne…

NB! Putin pole laskur ( Vjačeslav Mal'cev )  —›
I G A V E S T I    A V A T U D     P I I R

Sest kohe kui Eesti saaks ( ajutise ) kontrolljoone Eston Kohvri röövi parima võimaliku järelmina enam-vähem ära kindlustatud, oleks rumal mitte võtta jälle Lavrovi allkirja Moskva pakti piirielpinguilt tagasi. Ja oodata siis mõne uue legendaarse mihkelsoni koputust kõrgele väravale alustamaks piiri õgvendamise järjekordseid konsultatsioone…

Putin kordab järjepanu, et tema ei pea naabermaade territooriume ega riigipiire millekski… Tähtsad olevat talle aina inimesed — nähtavasti eeskätt need, kes on välismaal. Eks piire ei-millekski-pannes saab nendega lobedamalt ka manipuleerida.

Kuna FSB jt KGB järglasasutused suudavad EV piirivalve meie kagurajal praktiliselt suvalisel ajahetkel tasalülitada, on Kremlil tegelik voli ning püsiv—ahvatlev võimalus sokutada siia ka enam-vähem piiramatul hulgal pabulasi. Eestile piisaks juba mõnesaja sellise saabumisest mullistuseks — et siinseid vahvuslasi leili ajada, ühiskonna rahu rikkuda ja uut mässu õhutada — EV sise- ja välispoliitilist turvalisust õõnestades! 

NB! Mida tahab Eestilt Putin ( loetelu )  —›

offers to solve the problem at Finnish-Russian by removing it two years ahead of schedule

… Järelikult on Eestis viimne aeg lõpetada põhiseadusliku ( §122 ) Tartu rahulepingu ( art3 p1 ) järgse riigipiiri parseldamine ning kindlustada ajutine kontrolljoon samavõrra pidavaks, nagu rindejoon positsioonisõjas olema peaks.
postitas selle

2 kommentaari:

maks 10. märts 2016, kell 18:23  

Hämmastav , et muidu valiv Rahvuslane sellist soppa avaldab. Ikkka Putin, putin , putin ...... putin...

kurb 11. märts 2016, kell 15:20  

Haige kirjand, mille koht on mõnes dementsetele mõeldud propagandaüllitises.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP