RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 27. märts 2016

Raivo Orgusaar: Millised on inimõigused Saudi-Araabias?

Millised on Inimõigused Saudi-Araabias, millist usku seal viljeletakse ja miks kogu maailm, ka "demiokratlikud" usa ja Euroopa vaikivad Saudi - Araabias, ehk õigema nimega saudi - barbaaris toimuvast.
Saudi kuningas ja tema alluvad, just alluvad, kelle üle kunigas ainuisikuliselt seal valitseb, on sunniidid, kuid täpsemalt just äärmusideoloogia wahhabismi pooldajad. Enamus läänemaailmast ei tea tegelikkuses kogu maailmas ärakeelatud fašismist mitmeid kordi jõhkramast ja ebainimlikumast wahhabismist paraku mitte midagi, sest sellest ei räägi eales ka mitte ükski massuudistekanal. Ka suur osa islamimaailmast ei pea aga saudide wahhabiitlikku äärmusislamit millekski muuks, kui saudie äramoonutatud tõdedega sadistlikuks ideoloogiaks. Just saudid on need, kelle käes on paljud pühapaigad ja kuhjaga naftadollareid. Just saudi printsid on oma sõnavõttudes rõhutanud, et kõikidel islami vaenlastel tuleb kõrid läbi lõigata ja nende kolp puruks taguda. Sellise sadistliku monarhia on aga kogu euroliit ja nato, nagu ka Meie käpiknukud siin aga kuulutanud Meie liitlaseks!?

Tasub teada ka seda, et kuniks maamunal on selline riik nagu saudi barbaaria, Euroopa islamiseerumine ei raugegi, vaid jõuab saudide poolt kavandatud tasemeni, kogu Euroopa islamiseerumiseni ning ka praegused miljonitesse ulatuvad põgenike massid ja juba aastakümnete eest Euroopasse suundunud araablastest väljarändajad, on osa saudide ülimahukast kogu maailma islamiseerimise kavast ning just nemad on viimase 22 aasta jooksul kulutanud üle 100 miljardi (!!!) dollari Euroopasse moseede rajamiseks, sinna islamistlike koolide, imaamide, kirjanduse ja kõige islamisusulistele eluks vajaliku koheletoimetamiseks, on ostnud kuuleuma euroriikide valitsuse ja teinud neid ülisuuri väljaminekuid just selleks, et islam kogu Euroopas ja ka usa-s igaveseks kanda kinnitaks.

See saudide poolt äramoonutatud islam - sunniitlik wahhabism ei ole tegelikkuses omas vägivalduses ja selgatükkimises enam üldse mingi islam, vaid see on tõeline värdideoloogia, mida saudid ohtralt, algsest äramoonutatud sisuga piiblite levitamise kaudu, kogu islamistlikule maailmale peale suruvad. Saudidel on raha ja nendel, maailma kõige ebainimlikumate seadustega riigil on vaatamata kõigele millegipärast vankumatu usa, nato ja euroliidu toetus ning laitmatu maine end demokraatlikeks maadeks nimetatavate riikide seas. Kuidas aga selline asi üldse võimalik siis on? Näete et on jah, sest rahad, millega väga paljusid valitsusi kinni makstakse, on ülisuured ja kõik, kogu see "demokraatlik" euroopa, koos Meie valitsusega on lihtsalt saudide poolt kas ära ostetud või äraostetute poolt kuulekalt edasiantud sendikeste eest käske täitma sunnitud.

Kuna araabiakeelne piibel pole olnud kõikidele erinevatest rahvustest moslemitele algselt arusaadav, on seda mitmeid sadu kordi tõlgitud ja imaamide poolt sama palju kordi oma nägemise järgi ümber toimetatud ning "ära kohandatud". Nii on väidetavalt koraan olnud algselt üldse vägivallatu ja erinenud suures osas selle praegusest sunniitlikust väljaandest ning seal polnud näiteks ka sellist käsku mis käseb karistusena naisi kividega loopida ega ka paljusid muid vägivaldseid sätteid.

Medinas (Saudi-Araabia) trükitakse praegu igal aastal üle 10 miljoni äramoonutataud wahhabiitliku "piibli", milles muuseas on ära toodud ka käsk hävitada ära kõik uskumatud ja valeusulised, täpsustatud seejuures sõnadega - judaistid ja kristlased ning seal on nüüd ära trükitud ka lause, milliste relvadega täpsemalt seda teha tuleks ning on ära mainitud et seda peaks tegema kõikide saadavalolevate relvadega - ka püsside, tankide, lennukitega. Kas keegi Teist sai aga seda lugedes aru, kuidas sattusid seitsmendal sajandil elanud Muhhamedi käsikirjadesse need kaasaja relvad? Aga see pole ju veel kõik, ning see piibel käseb igal allahisulasel elada põhimõte järgi "imbu sisse, paljune ja võta üle", sest kuna kogu maa siin planeedil olevatki allah just wahhabistiele andnud. Ja kas Te teate, mida teevad moslemid Euroopas? Just sünnitavadki, 6-8 last, nautides rikkalikke sotsiaalhüvesid ja oodates lihtsalt seda aega, mil islamiusulised täiesti seaduslikult Euroopaa põlisrahvastest suuremas arvukuses kõik seadused oma šariaadi järgi paika panevad. Ajal, mil see kõik aga jõustuma peaks, kaob kogu Euroopast ära ka mõiste sõnavabadusest, demokraatiast ja Inimõigustest, sest saudidel pole slliseid sõnu oma piiblisse üldse ju sisse trükitudki! Tuleb vaid mõista, et hetkel liigub kogu Euroopa just sinnasuunas ning see kõik on juba saudide poolt ammu kinni makstud!

Ma loodan, väga loodan, et mõnigi praeguse valitsuse igipõline toetaja ja kõikesalliv kodanik seda lugedes, wahhabismi kohta kõike põhjalikumalt ise uurima hakkab ning selle väga ohtliku ideoloogia, millel pole islamiusuga enam mingitki pistmist, täielikult hukka mõistaks, sellest kõikjal ja kõikidele rääkima hakkab. Ma loodan, et iga mõtlemisvõimleine Inimene on juba ammu siin aru saamas, mida kogu Euroopas ja kelle poolt tegelikkuses täna üldse korda saadetakse ja mil moel see kogu Meie rahvuse ja kogu valge Inimese hävinguni tervikuna see kõik tegelikkuses juba järgmise põlvkonna jooksul välja peaks viima. Kuid tasub ka teada, et Meil kõikidel on üheskoos võimalik seda kõike veel muuta! On vaja vaid seda enesele teadvustada ja koheselt enese rahvust, isamaad ja kultuuriruumi iga hinna eest kaitsma asuda ja seda Me ju tegema hakkamegi.

Kui Sa leiad et ei taha elu niisama käed rüpes mööda saata ja tahad edaspidi ka oma lastele häbita ning auga otsa vaadata, siis palun ühine Meiega, sest koos oleme Me tugevad ja tegusad: Ellujäämine = lahkumine Euroliidust, ttps://www.facebook.com/groups/431504740308002/permalink/505080216283787/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP