RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 29. märts 2016

MATTI ILVES: KAS HOMOD ON HEAD TÖÖTAJAD?

Arvata võib, et homod ei ole head ja usaldusväärsed töötajad. Toon vaid paar näidet loetud raamatutest.

Leonid Mletšin "KGB", kirjatus "Varrak":

"Ilmselt taipasid nõukogud luure värbajad esimestena, kui mugav on leida agente homoseksualistide seast. Esiteks oskasid nood saladusi hoida, kuna olid sunnitud elama kaksikelu. Teiseks, mad leidsid oma homoseksuaalsest vennaskonnast kergesti inimesi, kes luurele huvi pakkusid: voodis oli võimalik saada teada mis tahes saladusi.
Kolmandaks, just homode hulgas olid sotsialistlikud ideed küllalti levinud. 1930. nimetati Inglismaal vasakpoolsete vaadetega homoseksualistlike kooslusi koguni Homiterniks."

"Nõukogude luure veteranid on südamest solvunud, kui Philbyst ja tema sõpradest ei räägita suurima vaimustusega. ... Kuid Nõukogude välisluure olevad originaaldokumendid ei näita Philbyt ja tema sõpru [olid homoseksuaalid M.I.] mitte kõige paremast küljest. Neil olid sügavad kompleksid, põhjuseks seksuaalsed hälbed, süüfilis, mis oli tol ajal raskesti ravitav, perekonnaprobeelmid, solvumistunne kogu maailma vastu ...
Soovimata tõele silma vaadata, leidis kogu seltskond rahulolu mõttest, et nad teenivad üllast üritust."

Heinrich Himmler: "Homoseksuaalsusest", kirjastus "Haamer":

"Nõunik, nimetame teda lihtsalt X, on homoseksuaal ega vali enda valitsusbüroosse kaasistujaid heade omaduste põhjal. Ta ei vali parimat juristi, kel on head tulemused ja pikk töökogemus ning veelgi enam kes näeb rassilt hea välja ja on ideoloogiliselt meelestatud. Ei, ta ei palka kõrgelt kvalitseeritud hea väljanägemisega kaasistujat, vaid otsib pigem kedagi, kes on samuti homoseksuaal. Piisab vaid ühest pilgust, et sellised inimesed üksteist ära tunneksid. Kui peol on 500 meest, siis on homoseksuaalidel juba poole tunniga selge millistel peol viibivatel meestest on nendega sarnased kalduvused. Normaalsete inimestena ei suuda me ette kujutada, kuidas nad seda teevad.

Nõunik otsib välja halvimate tulemustega ning ideoloogiliselt korrast ära kaasistuja. Ta soovitab seda kaasistujat oma ministeeriumi juhatajale, pärimata midagi antud kaasistuja sooritusvõime kohta. Ta kiidab teda ning põhjendab vägagi detailselt miks just see kaasistuja on antud ametikohale parim. Kaasistuja saabki palgatud, sest ministeeriumi juhatajale ei tule hetkekski pähe küsida üksikasjalisi täpsustusi kandidaadi sobivuse ja palkamismehhanismide kohta, sest vana kogenud ametnikuna eeldab ta, et nõuniku soovitus baseerub kandidaadi isikuomadustel. Normaalsele inimesele ei tule pähe mõte, et kaasistuja sai soovitatud vaid nõuniku ja kaasistuja vahelise sarnase seksuaalse orientatsiooni tõttu.
Kõik ei lõppe nende kahega, sest seesama kaasistuja, kes on nüüd valitsuse ametnik, talitab sama põhimõtte järgi."

Tänapäeval, kus moraalitust homoideoloogiast on läbiimbunud terve ühiskond, kaasaarvatud koolid ja lasteaiad, ei saa ennustada tervele läänemaailmale ja meile lubatud vaba ning helget tulevikku. Selliste "vabaduste" tulemusel on ajaloos lagunenud riigid ja terved impeeriumid.
See on terve Lääne tsivilisatsiooni allakäik, sest ka ristiusu väljatõrjumine ühiskonnast käib täistuuridel. Vaadates tänapäevaseid arenguid võib ütelda, et Euroopas ja Põhja-Ameerikas saab valitsema islamiusk ja see aga on hoopis teine tsivilisatsioon.
Arvan, et Lääne-Euroopat ei päästa sellest ka Euroopa Liidu kiire lagunemine.

1 kommentaari:

Anonüümne 29. märts 2016, kell 15:18  

Kuidas moodustati neutralismi voliniku kabinet?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP