RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 5. märts 2016

MATTI ILVES: ERILINE TEGELANE RIIGIKOGUS

Eriline tegelane või subjekt riigikogus on valitud rahvasaadik, kurikuulus Reformierakondlane Imre Sooäär. Vähe sellest, et Sooäär on tuline moraalitu kooseluseaduse toetaja ning samasooliste paaride "õiguste" eestvõitleja, on tema elus arvatavasti ka üks valgustkartev seik, eluperiood.

Imre Sooäär olevat nooremast peast töötanud USA-s meesprostituudina, sellised jutud liiguvad kohalike seas igatahes Muhu saarel, kus suitsu seal ka tuld nagu vanarahvas ütles. Kunagi oli ta isegi abielus, see aga muidugi purunes. Sooäärele kuulub Muhus Pädaste mõis.

Ma tõesti ei tea, miks homod ja lespid ei lase ennast terveks ravida. See on tänapäeval täiesti võimalik, hormoonravi + psühhiaatriline abi jne. Venemaal on aga ravi kättesaadav. Nüüd rajatakse seal psühhiaatrihaiglate ja kliinikute juurde  erikabinetid, et anda abi inimestele kes kannatavad soolise identiteedi häirete all (mis on seotud seksuaalse arengu ja orientatsiooniga), asi võetakse seega laiemalt ette.
Teatavatel põhjustel ravimise võimalust aga lääneriikides üldse ei propageerita ja ei praktiseerita.

2 kommentaari:

maks 5. märts 2016, kell 19:36  

Sarnane tarvitab sarnast.

Anonüümne 6. märts 2016, kell 16:23  

See oleks Sooäärele vägev reklaam, kui kuulujutud meesprostituudina töötamisest juhtuvad tõeks osutama. Prostituudid on reeglina psüühiliselt vigased inimesed, kes on nii füüsiliselt kui vaimselt traumeeritud ning vajavad taastusabi.

Kas oleks võimalik viidata täiendavatele allikatele? Me ei tea, kas see on tõsi või kuulujutt.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP