RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 11. august 2017

Ajupesu koolidest välja!

Võitleme pagulaspropagandaga koolides!

Väga lugupeetud Matti Ilves

Konservatiivne Rahvaerakond on vankumatult seisnud massilise immigratsiooni vastu ning just tänu Teie toetusele ja abile on meil üheskoos õnnestunud Eestis luua olukord, kus ükski poliitiline jõud ei julge avalikult avatud uste poliitikat pooldada. Ometi teame, et paljud poliitikud, ametnikud, ajakirjanikud ja ärimehed mahitavad vaikselt jätkuvalt multikultuursuse ideid. Olen Teile varemgi kirjutanud näiteks sellest, kuidas multikulti propaganda tungib koolidesse ja lasteadadesse.

Samuti on erakordselt murettekitav, et koolides üritatakse meie lastele teha sooneutraalsuse võigast ajupesu.

Sel nädalal avaldas Konservatiivne Rahvaerakond oma kohalike valimiste platvormi ja tahan eriliselt juhtida Teie tähelepanu sellele, et just taoliste ohtlike ja lastevaenulike arengute vastu on meie erakonnal plaan ka kohalike valimiste puhul.

Just kohalikule omavalitsusele alluvad koolid, lasteaiad ja kultuuriasutused. On ülioluline, et lasteasutuste ja kultuurimajada kaadripoliitika oleks elutervete hoiakute ning eestimeelset kasvatust tähtsaks pidavate poliitikute kontrolli all. Just kohalikust omavalitsusest lähtuvad otsused, kas kooli või lasteaeda lubada vasakaktiviste või juurutada seal eestimeelsust ja traditsioonilisi väärtusi.

Kavatseme seista vastu ka pagulaste paigutamisele sotsiaalpindadele, mis on mõeldud hädasolevate eesti inimeste jaoks. Meie jaoks on vastuvõetamatu, et aastaid avariipindadel elanud oma inimesed jäetakse edasi virelema, samas kui illegaalsete immigrantidena saabunud võõrastele antakse lisaks pagulasstaatusele kibekiiresti uhked ja remonditud pinnad maksumaksja kulul. Needki otsused sõltuvad otseselt kohaliku omavalitsuse võimu teostajatest.

Konservatiivne Rahvaerakond on maailmavaate erakond. Meie kohalike valimiste üleriigilise platvormi 10 käsust pooled räägivad väärtustest, mida me kaitseme ja edendame. Meil on olemas ka praktilised, inimeste igapäevaelu ja toimetulekut puudutavad lahendused, kuid tahan siinkohal veelkord rõhutada: just kohalikust omavalitsusest sõltuvad otsused, mis puudutavad meie tulevikku ja elukeskkonda ka suures plaanis ja pikas perspektiivis.

Kutsun Teid üles toetama kohalike valimiste ajal Konservatiivse Rahvaerakonna kandidaate kohalikesse volikogudesse. See on kõige kindlam viis tagada, et Teie kodukohta ei impordita immigrante ja Teie laste või lastelaste haridust ei lasta muuta meie ühiskonna alusväärtusi õõnestava propaganda tööriistaks.

Julgen Teie poole pöörduda veel ühe abipalvega.

Oleme võitluses endast kordades rahakamate jõududega. Näiteks Keskerakond saab igal aastal maksumaksjalt ligi 1,5 miljonit eurot, Reformierakond aga lausa 1,6 miljonit. Konservatiivse Rahvaerakonna toetust riigieelarvest on 0,38 miljonit eurot aastas. Lisaks kasutavad kartellierakonnad häbitult riigi ja omavalitsuste rahakotti enda reklaamimiseks. Selleks, et oma sõnumiga jõuda iga valijani, peame me tegema kordades rohkem tööd. Sellegipoolest nõuab valimiskampaania väga suuri kulutusi. Kui soovime pakkuda vanadele kartellierakondadele tõsist konkurentsi, peame paratamatult tootma infovoldikuid, tegema telereklaami ja olema nähtav plakatipindadel. Soovime kindlasti jätkata oma erakonna ajalehe suuremahulise levitamisega, viimased kolm numbrit on jõudnud üle 60 000 inimeseni! Kõik see nõuab paratamatult väljaminekuid.

Seetõttu olen isiklikult ülimalt tänulik, kui lisaks oma häälele leiate võimaluse toetada erakonda ka annetusega. Uskuge, just paljude Teiesuguste inimeste toetus aitab meil jätkata poliitilist võitlust nende seisukohtade kaitseks, mida toetavad valdav osa eesti inimestest, kuid mille eest seisab poliitikas vaid Konservatiivne Rahvaerakond.

Oleme tänulikud iga annetuse eest. Erinevalt kartellierakondadest saame oma annetused just paljude väikeste summade liitmisel, mitte üksikute suurärimeeste toetusena. Ehk on Teil võimalik teha annetus 5 euro või 10 euro ulatuses? Võib-olla võimaldab Teie rahaline olukord aga 25 euro, 50 euro või isegi suurema summa annetamist? Me oleme väga tänulikud iga toetuse eest!

Õnneks saame olla kindlad, et meie ühises võitluses kuulub meile suurema osa eesti inimeste toetus, tänan teid selle eest. Iga summa, millega saate meie kampaaniat toetada, on väga tänuväärne ning leiab kohest rakendamist võitluses selle nimel, et ka kohaliku tasandi poliitika oleks kooskõlas meie inimeste väärtuste ja huvidega!

Annetuse saate teha erakonna arvele:
SEB pangas:
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
EE301010002019895003

LHV pangas:
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
EE677700771001338916

Annetuse selgitusse märkige kindlasti ka oma nimi ja isikukood, seda nõuab meilt seadus. Ilma isikukoodita annetust peetakse ebaseaduslikuks annetuseks, mida erakond ei saa kasutada.

Tänan Teid südamest toetuse eest!

Lugupidamisega
 Mart Helme
Konservatiivse Rahvaerakonna esimees

Allikas: Saadud meili teel

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP