RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 27. august 2017

POOLA SAATIS EUROOPA LIIDU PIKALT! Poola küsib: kui mitut linna peab tabama terrorirünnak, et Euroopa Liit ärkaks?

Euroopa Liit andis juuli lõpul Poolale, Ungarile ja Tšehhile kuu aega alistumiseks, alustamaks kvoodipagulaste vastuvõtmist.Nüüd hakkab aeg ümber saama ja Poola siseminister Mariusz Błaszczak vastas kvoodipagulaste teemal Euroopa Komisjonile.

Mõned väljavõtted:
Poola on jätkuvalt vastu pagulaste ümberjagamise skeemile. See lahendus on vale ja ohustab julgeolekut. Poola rõhutab veelkord, et rahvuslik julgeolek on eranditult iga liikmesriigi enda otsustada.
Poola ei suuda tuvastada ümberjagatavaid isikuid Itaalias ja Kreekas (ometigi Eesti võimud suudavad!? nojah, naisepõletajaid). Seega Poolal puuduvad võimalused kindlaks määrata nende isikute usaldusväärsust.
Euroopa Liidu toimimise baasleping (TFEU) kinnitab ühemõtteliselt, et rahvuslik julgeolek jääb eranditult iga liikmesriigi pädevusse.

Poola siseminister lisas: Pariis, Stockholm, Brüssel, Berliin, Manchester, Barcelona. Kui mitut linna peab veel tabama terrorirünnak, et Euroopa Liit ärkaks?
Lõppude lõpuks peab Euroopa Komisjon tunnistama, et Euroopa piiridele jõudnute "pime" vastuvõtmine on pannud Euroopale "silmuse kaela".
Poola paneb imeks, et Euroopa Liit pole ikka veel mõistnud, et pagulaste ümberjagamise skeem mõjub migrantidele tõmbejõuna, kuid sellele vaatamata jätkab liit (jäärapäiselt) pingutusi pagulaste ümberjagamise süsteemi rakendamiseks.
---
Seega Poola saatis väga ühemõtteliselt Euroopa Liidu koos oma pagulaskvootidega pikalt!
Allikas: https://wpolityce.pl/polityka/354438-minister-blaszczak-mechanizm-relokacji-to-blad-zagrazajacy-bezpieczenstwu-w-ile-europejskich-miast-maja-jeszcze-uderzyc-terrorysci-zeby-ue-sie-obudzila

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP