RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 18. august 2017

George Sorose värviline revolutsioon Ameerikas

Hoolimata sellest, et USA president Donald Trump ütles laupäeval peale Virginias toimunud kokkupõrkeid parempoolsete ja vastumeeleavaldajate vahel, et mõistab igasuguse vägivalla karmilt hukka, kritiseeritakse teda liigses leebuses ja et ta ei nimeta konkreetseid gruppe kes vägivalda põhjustasid.

Me peame olema ühtsed ja mõistma hukka kõik, mida viha esindab. Sellisel vägivallal pole Ühendriikides kohta. Viha ja vastasseis peavad koheselt lõppema. Me peame olema ühtsed ameeriklastena, kes armastavad oma riiki,“ ütles Trump.
Hoolimata sellest väideti, et ta ei mõistnud meeleavalduse korraldanud paremäärmuslasi piisavalt selgelt hukka. Mõni päev hiljem tuli Trump välja järgmise pöördumisega: „Rassism on paha – ja need, kes selle nimel vägivalda põhjustavad on kurjategijad ja pätid, teiste hulgas KKK, uusnatsid ja valgete ülemvõimu pooldajad. Need liikumised seisavad vastu kõigele, mida ameeriklased oluliseks peavad. Kõik, kes te nädalavahetusel rassistlikus vägivallas osalesite – teid võetakse vastutusele. Õiglus seatakse jalule.“

On ilmselge, et USA varivalitsus püüab Donald Trumpi näidata autokraatliku liidri ja rassistina. George Soros, kes on üle maailma korraldanud mitmeid värvilisi revolutsioone, eesmärgiga destabiliseerida riikide poliitilist olukorda ning seada võimule globalistidele sobilik režiim, finantseerib nüüd ka erinevaid Donald Trumpi vastaseid grupeeringuid. Nende hulgas Move On Org ja Black Lives Matter. Nendest viimane, mis osales ka Charlottesville’ i meeleavaldustel, õhutab avalikult politseinike tapma. Sorose käest ei nõua keegi mingisugust hukkamõistmist või grupi finantseerimise lõpetamist.
Leidub tegelikult ka neid, kes George Sorose käest üht-teist nõuavad. Nendeks on Beverly Hills Antifa liikmed, kes nõuavad Soroselt lubatud tasu.

Nii nagu Virginias ja mujalgi, kus meeleavaldused on vägivaldseks paisunud küsitakse, et miks politsei midagi ei teinud või imestatakse, kuidas nad olukorraga toime ei tulnud. Vastus on väga lihtne. Politsei tuleks oma tööga väga hästi toime, sest see on osa nende väljaõppest ning nad oskavad meeleavaldusi väga lihtsalt rahumeelsetena hoida – kui selleks on vajadus. Seekord (nagu ka paljudel teistel, nt Pronksiööl) seda vajadust ei olnud.
Fox Newsi reporter Doug Mckelway sõnul ei lubatud politseinikel ilma Charlottesville’ i linnapea loata kedagi arreteerida. Hiljem lükkas politsei pressiesindaja selle väite tagasi. Mckelway ütles, et ta on siiski veendunud, et politseinikel ei lubatud sekkuda, sest kohapeal oma silmadega nähtu ja kuuldu kinnitab seda.

Donald Trump on globalistidel ja Uuel Maailmakorral risti jalus ning eesotsas George Sorosega rünnatakse teda vahendeid valimata. 12. augustil, George Sorose sünnipäeval, alanud Charlottesville’i rahutused on vaid üks osa sellest. Vana revolutsioonide korraldajana teab Soros täpselt kuidas mingit kindlat gruppi negatiivsesse valgusesse seada. Hetkel on selleks Ameerika paremäärmuslased, kellega Donald Trumpi iga hinna eest üritatakse seostada, hoolimata Trumpi korduvatest ja korduvatest kinnitustest, et ta ei toeta vägivalda, rassismi ja kõike seda, mis sääraste vaadetega kaasas käib.

Kui George Sorose plaan peaks õnnestuma, siis juhtub see, millest USA Kongressi vanemad liikmed juba pikemat aega teadlikud on ehk siis Trump kõrvaldatakse võimu juurest.
Donald Trump – president või käpiknukk?

Allikas: http://vanglaplaneet.ee/?p=4292

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP