RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 18. veebruar 2020

Kirjanik Jüri Lina korraldab PARADOKSAALSE ÕHTU

Esimesel poolel toimub loeng ”Massoonlus ja sotsialism/kommunism”

Jutt sellest, miks vabamüürlased panid aluse inimvaenulikule sotsialismile ja eluvõõrale liberalismile

Haruldasi algmaterjale vabamüürlaste allikaist, mis selgitavad põhjusi, miks oli nii väga tarvis kommunismi juurutada.
Nagu on protokollis kirjas, öeldi Saksamaa suurloožis 1917. aastal järgmist: ”Tegelikult esindab anarhist ja revolutsionäär Lenin järjekindlalt rahvusvahelise vabamüürluse poliitilisi ideaale.” (Moskva Eriarhiiv, fond 1421-1-9064 ja 815)
Wiener Freimaurer Zeitung kinnitas aastal 1919, et "vabamüürlased tervitavad liigutatult revolutsioonilise proletariaadi veripunaseid lippe".
Vabamüürlane Raimund Mautner nimetas marksismi kehastunud vabamüürluseks. (Der Zirkel nr 4, 37. aastakäik, lk. 61.)
Rahvusvahelise vabamüürluse ajakiri Kosmos (nr 29, 1906) möönis avalikult: ”Ajastu vaim nõuab meilt sotsialismi suunamist, ja mõned loožid juba teavad, kuidas seda eesmärki saavutada.”
Paralleelselt tuuakse välja kinnitusi tuntud sotsialistliku massooni Aleksander Herzeni teostest.
Ühtlasi tutvustatakse uusimaid andmeid massoonide salajase tegevuse kohta, mis on avaldatud omaaegse menuraamatu „Maailmaehitajate pettus“ kolmandas, täiendatud trükis, sisaldades 100 uut lehekülge. Ka on uuendatud kõik varasemad statistilised ja muud andmed. Lisaks on selles avaldatud mitmesaja salajase tegelase nimi, mis on kirjas Eesti loožides. Nendest teeb lektor olulisemad teatavaks ka loengu käigus. Raamat ilmub 4. mail kogu Eestis.

Ürituse teisel poolel loeng ”Elu saladused”

Jutt sellest. mida Pythagoras teadis elu päritolust

Suur antiikkreeka teadlane ja filosoof teadis hämmastavaid asju elu tekkest ja sellest struktuurist, millele meie bioloogiline areng toetub ja mis täielikult erineb eksitavast darvinismist.

Antakse vastused kõige tähtsamatele küsimustele: Miks elu on tekkinud? Mis on elu mõte? Kuidas on elu tekkinud? Kas juhuslikult või teatud seaduspärasuste alusel? Kust pärinevad kosmilised ja looduslikud seadused? Selles osas laiendas meie arusaamu ka vene kosmoseteadlane Konstantin Tsiolkovski.

Sellest poleks ehk mõtet rääkida, kui biokeemikute ja kvantfüüsikute viimase aja avastused ei kinnitaks Pythagorase väiteid teaduslike tõenditega.
Paralleelselt tuuakse näiteid teadusraamatutes avaldatud pöörastest avastustest, mis pööravad materialistliku maailmavaate pea peale.
Pythagoras oli esimesi teadjaid, kes näitas, et Maa on sfääriline moodustis ja mitte lapik, mida kirik hiljem avalikkusele peale surus.
Ta rääkis veelgi vapustavamaid asju, mis pole vähem jahmatav kui tema andmed surma saladuste kohta, millest Jüri Lina varem on rääkinud ja mis samuti on teadusliku tõenduse saanud. Aga maha vaikitud, nagu ikka.

Vaheajal on võimalik osta raamatuid, eelkõige uut ”Maailmaehitajate pettust” 600 lk. Kõvas köites. Odavam kui poes. Lisaks saab veel ”Varjatud tervisevalemit”, millest on ilmunud viis trükki, ja tema uusimat teost ”Rokiajastu resonantsid”, mis samuti on seotud terviseprobleemide ja maagiaga. Ka maagilisi nähtusi käsitlevat romaani ”Eemaldumine Kartaagosse”, mis sisaldab Pythagorase jahmatavaid andmeid, Toivo Kurmeti imeilusa muusikaga heliplaate, mida Eesti Raadio keeldub mängimast, ja filme (DVD-l). Lisaks tema kujundlikke muinasjutulavastusi. Lõpuks saab esitada küsimusi.

Tere tulemast!

Aeg ja koht:

Esmaspäeval, 4. mail 2020 kell 19-22 Tallinnas Puuetega Inimeste Kojas Endla t 59, Kristiine Kaubanduskeskuse läheduses. Priiparkimine maja ees ja taga. Kesklinna poolt sõita Koskla tänava kaudu, sest Endla tänavalt ei pääse vasakult Mooni tänavale. Rongipeatus Lilleküla. Kohale saab sõita ka busside ja trollidega.

Sissepääs 10 eurot.

Teisispäeval, 5. mail 2020 kell 18.30-21.30 Pärnu hotellis Viiking
Sadama 15. Sissepääs 9 eurot.

Kolmapäeval, 6. mail kell 18.30-21.30 Tartu hotelli "London" konverentsikeskuses Rüütli 9. Sissepääs 10 eurot.

Neljapäeval, 7. mail kell 18-21 Rakveres Gustavi majas Pikk 28 (hoovipealne maja).
Sissepääs 8 eurot.

Reedel, 8. mail 18.00-21.00 Paides Järvamaa Keskraamatukogus Lai t 33, 3. korrus. Sissepääs 7 eurot.


Laupäeval, 9. mail kell 15-18

Raplas Elujõu Keskuses, Viljandi mnt. 72 G (sissepääs Ööbiku tänavalt).

Sissepääs 7 eurot.


Pühapäeval, 10. mail kell 14-17 Viljandis.
Tähe peosaal, Posti 6.

Piletid eelmüügil aadressil  ellaruus@hotmail.com

Sissepääs 7 eurot.

Esmaspäeval, 11. mail kell 18-20 Põlva kinos Jüri Lina film „Praod fassaadil“.

Sissepääs 6 eurot.





0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP