RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 18. veebruar 2020

MATTI ILVES: Ungari minister - massiline ränne on "väga tõsine oht kogu inimkonnale"

Ungari välisminister Péter Szijjárt ütles teisipäeval Viinis toimunud terrorismivastase võitluse konverentsil, et ÜRO raiskab kogu maailma ohustava rände hõlbustamiseks raha - raha, mida oleks parem kulutada terrorismivastasele võitlusele.
Szijjártó ütles osalejatele, et massilise rände edendamine maailmas kujutab endast "väga tõsist ohtu kogu inimkonnale", vahendab Hungary Today.
ÜRO globaalse rändekomitee julgustab inimesi kodumaalt lahkuma, ütles ta. Ta lisas, et see ohustab piirkondi ja ränderiike.
"Kutsume ÜRO-d üles lisama oma eelarvesse terrorismivastane võitlus ... ja kulutama vähem rändele", ütles minister ÜRO, Euroopa Julgeoleku- ja Koostööorganisatsiooni (OSCE) ja Šveitsi korraldatud konverentsil.

Varem on Szijjártó kirjeldanud, kuidas Ungari lükkab tagasi multikultuursuse ja massilise rände, ning eelistab demograafiliste ja tööturuprobleemide lahendamisel sotsiaalselt sidusat ühiskonda ja poliitikat, mis toetab kohalikke inimesi oma perekonna ja oskuste tõstmiseks.

Ungari välisministeri väljaütlemises peegeldub tõde ja ainult tõde. Kahju, et selliseid julged inimesi on tipppoliitikute hulgas haruldaselt vähe.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP