RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. veebruar 2020

VÄGA HULLUD IDEED ON MAAILMAS LIIKVEL. PÄÄSTKE MAAILM JA HÄVITAGE INIMKOND...

CAMBRIDGE. Cambridge'i Briti Anglia Ruskini ülikooli filosoofiaprofessor on kutsunud üles inimkonda väljasuremisele võitluses kliimamuutustega. Selle saavutamiseks peaksid inimesed järk-järgult reproduktsioonist loobuma, kirjutas Patricia MacCormack oma raamatus "Ahumani manifest", mida uudisteportaal CambridgeshireLive tähistab kui "positiivset väljavaadet maa tulevikule ilma inimesteta".
Isegi sellised radikaalsed liikumised nagu "extinction rebellion" ei lähe MacCormacki jaoks piisavalt kaugele. Need keskenduksid ainult kliimamuutuste mõjule inimkonna suhtes, aga "kliimamuutused mõjutavad kõiki planeedi elavaid asju".

Sünnitusstreigid Suurbritannias ja Kanadas
On vaja "radikaalset kaastunnet", et üle saada "hierarhilisest maailmast", kus "valged, heteroseksuaalsed ja puueteta mehed on edukad ning võitlevad erineva etnilise kuuluvuse, soo ja puuetega inimestega". Need valged mehed on vastutavad ka kapitalismi eest, mis on ajanud inimesed maad hävitavateks "zombideks".
Eelmisel aastal oli grupp briti naisi teatanud, et nad kavatsevad kliimamuutuste tõttu sünnitusstreiki. "Meie planeet variseb praegu kokku," rääkis Blythe Pepino grupi BirthStrike pressiesindaja BBC-le. Seetõttu otsustas ta last mitte sünnitada.
Ka näitlejanna ja laulja Miley Cyrus on hiljuti teatanud, et ta ei hakka kliimamuutuste tõttu lapsi sünnitama. "Kui emake Maa on vihane, lõpetage tema keppimine," ütles Cyrus. Kanadas on peaaegu 5400 naist sünnitusstreigi motoga liitunud "Kui tulevikku pole, siis lapsi ka pole", kuni nad võivad olla kindlad, "et valitsus pakub neile turvalist tulevikku".

Steriliseerimine maailma päästmiseks
Ameerika autor ja kolumnist Wes Silver teatas möödunud sügisel, et on steriliseerimise läbi teinud. Ta tõi põhjuseks kliimamuutused. Tema naine ja ta olid rääkinud sellest, mida nad saaksid teha sellise tuleviku ärahoidmiseks, "mis võib olla halvem kui miski, mida me praegu kardame". Mõlemad olid jõudnud järeldusele: "Me loobuksime absoluutselt kõigest lastega."
Saksamaal veab feministlikke kampaaniaid lastele Verena Brunschweiger. „See pole midagi muud kui maailma päästmine, millesse peaksid kõik panustama. Oleme ju ökoloogilise kokkuvarisemise äärel, ”selgitas naine.
https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2020/wegen-klimawandel-professorin-fordert-aussterben-der-menschheit/

Allikas: Taivo Sepp, Facebook

2 kommentaari:

Enn Ellandi 12. veebruar 2020, kell 16:32  

Sellise füsiognoomiaga, pole ime, et ei sünnita ...

nuntsel 14. veebruar 2020, kell 01:30  

Just väga õige mõte, näidake eeskuju kuidas planeet päästa ja rahvas välja suretada,palun alustage iseendast,planeedil on rohepesulastest siis ka mingit kasu aga enne koristage oma praht ära,alustada tuleb ikka mujalt kui euroopast,elage tsölibaadis või kastreerige endid ära,maakeral on sellest ükskõik,edu enda hävitamisel,maakera on loodud inimkonnale ja nii see ka jääb,õudne



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP