RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 29. veebruar 2020

Koroonaviirusest: „Euroopalike väärtuste“ eest õnnestub nüüd anda ka oma elu

Kui lollpead käisid 2003. aastal EL-i, kaupade ja inimeste vabaliikumise poolt häält andmas, siis nüüd avaneb võimalus nn „euroopalike väärtuste“ eest ära anda ka oma elunatuke.
Hetkel kättesaadavate andmete põhjal pole koroonaviirusest keegi veel lõplikult paranenud. Haigusest „täiesti tervenenud“ levitavad koroonaviirust nagu peiteajal, kuigi proovid on n-ö negatiivsed. Hiinas hoitakse tervenenuid teistest eraldi ja see saab olema tõsine mureküsimus, kui neid saab olema palju. Mõned on teistkordselt haigestunud. Asjatundjad leiavad siin sarnasuse siberi katkuga selle kopsuvormiga, mis kulgeb üle vaheastme suremusega 85%.

Hiina andmetega, mida ERR-s pidevalt ette loetakse, ei ole midagi peale hakata. Hiinas on inimesed vangistatud oma korteritesse. Seal nad ka surevad. Keegi ei tunne huvi, miks nad surevad, kui palju neid on, keegi ei võta mingeid proove? Laibad põletatakse treileritel teisaldatavates välikrematooriumites. Krematooriumite suits olevat saastanud praeguseks Wuhani õhu niipalju siis hiina andmete täpsusest. Kahjuks on tekkinud viirusekolle ka Euroopas ja Itaaliast võime loota peagi usaldusväärsemaid andmeid.
Praeguseks on selgunud, et koroonaviirus on ülekaaluka tõenäosusega bioloogiline relv nagu SARS, MERS, HIV enne seda, s.o valmistatud inimese poolt selleks mõeldud väga erilises laboris. Mainitud  asjaolu jäetakse igaltpoolt värdjasmeediast välja, sest pole poliitkorrektne ja tekitab lihtinimesele palju "mittevajalikke" küsimusi. Koroonaviiruse genoomi on sisse viidud HIV-e geenid, mis muudavad selle harukordselt nakkavaks 1000 korda nakkavamaks kui SARS ja see on ka kindlaks tehtud, et need on genoomi tehniliselt viidud ja mitte mingil muul viisil sinna sattunud. Biorelvaga said pihta Hiina ja Iraan, kellele on mainitud ühiskonnad pinnuks silmas, selle üle võib lugeja ise mõtteid veeretada.
Haiguse peiteaeg on kuni 15 päeva, kuid võib erandjuhtudel olla palju pikem, selle aja jooksul haige levitab keskkonda viirust, kuigi puuduvad haigusnähud ja proovid on negatiivsed. Haiguse vastu pole ravi ega tõhusat viisi seda vältida. Ainus tõhus viis on eralduda teistest inimestest, mida ka Hiinas kasutatakse ja tänu millele saadi seal võitu omal ajal nii SARS-ist kui MERS-ist. Eesti on valinud EL-i korraldusel teatavasti vastupidise tee.
Kui Eesti oleks jäänud iseseisvaks ja säilitanud iseseisva majanduse, mis praeguseks on hävitatud, siis oleks saanud sulgeda oma piirid ja päästa oma inimesed. Nüüd pole see võimalik, kuid asetada karantiini nakkuskoldest saabunud ja keelata karistuseähvardusel sinna ja sealt reisimine, ka see oleks aidanud, siis poleks saanud iraani mees bussiga Riiast Tallinna sõita, kuid ka seda ei tehtud see on kuritegelik ja ilmselt samuti EL-i korraldus. 

Jaan Hatto

Allikad: eestinen.fi, uncut-news.ch, legitim.ch, alles-schallundrauch.blogspot.com

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP