RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. mai 2020

Hirmus lugu: Itaalias vägistas illegaalne migrant meediku, kes tuli peale vahetuse lõppu koroonapatsientide juurest

aalias vägistas illegaalne migrant pühapäeval 45 minuti jooksul 48-aastast medõde, kes tuli peale vahetuse lõppu töölt koiroonapatsientide juurest.
Lugu juhtus Napoli peavaksali taga bussipeatuses kella 15 ajal päeval. Politsei jõudis kohale alles 45 minuti pärast. Senegalist pärit migrant oli naist tappa ähvardanud, kui naine ei tee seda, mida ta tahab. Mees vahistati pärast seda, vahendab La Repubblica.
 Naine töötab Napoli haiglas psühhiaatriaosakonnas, kus tegeletakse koroonaviirusest taastuvate patsientide raviga. Naise sõnul kestis vägistamine 45 minutit, kuni naine ootas bussi, et koju sõita.

Naine pidi bussi ootama tund aega, kuna koroonaviiruse tõttu sõidavad bussid harva. Mitte ühtegi inimest läheduses polnud, kes oleks saanud appi tulla.
Vägistaja hüppas üle aia ja võttis naise väitel tema käest kinni. Naine arvas algul, et teda tahetakse röövida, mistõttu andis ta mehele oma koti. Mees aga ütles, et see pole see, mida ta tahab. Mees oli naise maha lükanud ja käega tema suud kinni hoidnud, et naine ei saaks karjuda.

Naine ütles mehele, et ta talle haiget ei teeks, sest naine on lapseootel, ta ei saanud hingata ja vajas vett. Mees aga üritas naisel pükse jalast võtta. Ühel hetkel võttis mees naisel kaela ümbert kinni ja kägistas.
Siis tuli buss, selle juht tuli välja ja hakkas karjuma. Kohale saabusid ka sõjaväelased, kes võtsid vägistaja kinni, kui naine varjus bussis. Politsei sõidutas naise haiglasse ja informeeris tema abikaasat. Meedik pole veel tööle naasnud.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP