RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 20. mai 2020

Siim Pohlak: koroonakriis tõi esile vajaduse rahvusliku majanduse ja toimiva maaelu järele

EKRE fraktsiooni esimees Siim Pohlak
 Koroonakriisi ajal tulid ilmsiks viimaste kümnendite tormilise globaliseerumise miinused ning vajadus rahvusliku majanduse ja toimiva maaelu järele, ütles EKRE Riigikogu fraktsiooni esimees Siim Pohlak pärast peaminister Jüri Ratase poliitilist avaldust.
“Eriolukorra rakendamine ja meetmed õigustasid ennast. Eesti haiglad ei ummistunud ja surnuid ei loeta meil täna sadades või tuhandetes. Eesti inimesed olid ettevaatlikud ning järgisid juhiseid,” ütles Pohla

“Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni poolt tänan kõiki kes eriolukorras reegleid järgisid ning kindlasti kõiki eesliinil töötajaid – meedikud, politseinikud, poemüüjad ja paljud-paljud teised, aitäh teile!”
Pohlaku sõnul on käimasolev kriis toonud välja ja tõenäoliselt paljastab ka edaspidi veel mitmed nõrgad kohad meie ühiskonnas ja riigistruktuurides.
“Samuti on tugevalt välja joonistumas viimaste kümnendite tormilise globaliseerumise miinused, ja vajadus rahvusliku majanduse ning toimiva maaelu järele. Võtame halvast välja seal peituva võimaluse, oleme jätkuvalt põhjamaa rahvale omaselt distsiplineeritud, ettevaatlikud. Teeme kriisis avalduvatest kitsaskohtadest järeldused, parandame need ning läheme edasi ühtse ja tugevama riigi ja rahvana.”

UU

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/siim-pohlak-koroonakriis-toi-esile-vajaduse-rahvusliku-majanduse-ja-toimiva-maaelu-jarele/


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP