RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 22. mai 2020

PILTUUDIS: Venemaal lööb laineid koroonaõde, kes kandis kaitseülikonna all ainult aluspesu

Venemaal lööb lained Moskva-lähedase Tuula linna medõde, kes kandis koroonapatsientide juuresolekul kilest kaitseülikonna all ainult aluspesu.
Medõde, kes ütles, et tal oli palav oli saanud liiga paljastava käitumise eest noomida, aga patsiente tema välimus ei häirinud. Pildi temast tegi üks meespatsient, kes märkis, et mingeid kaebusi kellelgi polnud.

 Medõe ülemused aga nii leebed polnud ja tegid meedikule noomituse tööle mittevastava rõivastuse kandmise eest. 20ndates eluaastates meedik oli öelnud, et tal oli tavaliste haiglariietega liiga palav. Naine ütles, et ei pannud tähele, et kaitseülikond oli nii läbipaistev.

Algul märgiti, et naisel oli seljas aluspesu, aga siis täpsustati, et tal olid ujumisriided. Kohalikud inimesed aga kiitsid medõde: vähemalt kellelgi on huumorimeel säilinud. Üks teine inimene märkis, et tüdrukul oli lihtsalt palav. Samuti lisati, et ta tõstis sellega patsientidel tuju. Üks inimene märkis, et milleks karistada, teda peaks hoopis tunnustama, sest pärast sellise asja nägemist ei taha keegi surra.
Venemaal on kokku tuvastatud 308 705 koroonaviirusega nakatumist ja 2972 koroonasurma. Tuulas on tuvastatud 2637 nakatumist ja 19 koroonasurma.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP