RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 26. oktoober 2014

PILOOT: Kas Draakoni Klann võttis üle kontrolli Föderaalreservi Juhatuse üle?

PÕRUTAV MAAILMAUUDIS?
* Ida ja Lääne esoteerilised liidrid saavutanud kokkuleppe – NWO selgroog murtud?
* USAs sõjaline riigipööre toimunud?
* Uus majanduskord põhinemas ressursside küllusel, mitte nappusel?
* Ebola ja ISISe petukampaaniad peatatud?
* Rahvuslikud valuutad taastamisel?
* USA president Barack Obama, Jaapani peaminister Shinzo Abe, ÜRO peasekretär Ban Ki Moon ja Iisraeli peaminister Benyamin Netanyahu tagandatakse ametist?
DEUS NEXUS: Hr Fulford näib kinnitavat kuulujuttu, et Draakoni Klann on saavutanud kontrolli IMFi ja USA Föderaalreservi Juhatuse üle.
Selle video (https://www.youtube.com/watch?v=4tpC7GY-6hs) ja artikli (http://deusnexus.wordpress.com/2014/10/20/average-life-fiat-currency/) põhjal näeme, et iga 30- 40 aasta järel jookseb valitsev rahasüsteem kokku ja seadistatakse ümber. Tuleb küsida: kas seekord on midagi teistmoodi? Kas me oleme lihtsalt tunnistajaks järgmise, muundatud majandustsükli manipuleeritud kordamisele? Või me siseneme ajaloohetke, mil Babüloonia käsusüsteem lõpuks lõpeb? Valelubadused eelnevad alati igale kavandatud revolutsioonile. Me peaksime otsima märke reaalsest transformatsioonist ning tõelisest muutusest valitsemises.
Kas Draakoni Klann (Dragon Family) võttis üle kontrolli Fõderaalreservi Juhatuse üle?
Postitatud Benjamin Fulfordi (http://benjaminfulford.net/) poolt

Arvukad allikad on teatanud, et alates 17. oktoobrist 2014 on Draakoni Klann võtnud üle kontrolli rahvusvaheliste operatsioonide üle Föderaalreservi Juhatuses ja et selle tulemusena ISISe ja Ebola kampaaniad, mis kuulusid läbirääkimiste taktikasse, saavad likvideeritud. Vastavalt kokkuleppele Ameerika Ühendriigid, Euroopa ja Inglismaa kehtestavad oma rahvusliku valuuta. Kuid maailma reservvaluuta ei ole enam kontrollitud perekondade poolt, kes olid Föderaalreservi (FR) omanikud – nagu teatasid erinevad allikad, sh Pentagoni ja CIA ametnikud.
Hiina valitsuse allikas ei saanud kinnitada, et kokkulepe on saavutatud. Sellegipoolest juhtis see tähelepanu sellele, et Hiina, Indoneesia ja Jaapan olid trükkinud dollarit vana süsteemi alusel, kuid et kogu edasine dollari loomine peatub ülemaailmselt oktoobris. See tähendab, et iga uus rahvusvaheline valuuta saab olema midagi muud kui dollar; tõenäoliselt saab nende tuumaks Hiina jüään.
Briti MI5 allikas omalt poolt ütleb, et “Euroopa ei sõlmi mingil tingimusel enam mingeid kokkuleppeid euro kasutamise kohta tulevikus. Itaalia, Prantsusmaa ja Saksamaa peavad kiirendama kodumaise valuuta väljaandmist ja see on nüüd tunnustatud tõik.”
Lisaks on veel suuri mõjugruppe, eelkõige Lähis-Idas ja USAs, kes ei taha sellega nõustuda – teatavad Draakoni Klanni allikad. Selle tulemusena geopoliitiline ebastabiilsus jätkub, kuni viimased vastupanugrupid on tasalülitatud ja saadud kontrolli alla. Draakoni klanniliige teatab, et nad toetavad Salaliidu (Gabal) täielikku lüüasaamist Hiina Päikese-aasta alguseks, mis on 19. veebruaril 2015.
Kõrge taseme “G7 allikas” on sõltumatult kinnitanud, et uue kokkuleppe kohaselt “uus majandussüsteemi rajatakse tõigale, et eksisteerib ressursside küllus, mitte nappus.”
Kui saavutatakse kokkulepe Ida ja Lääne esoteerilise võimu kõrgeimatel tasanditel, ilmub selle kohta palju avalikke märke. Üheks neist on, et paljud maailma liidrid, sealhulgas USA korporatiivne president Barack Obama, Jaapani orjalik peaminister Shinzo Abe, ÜRO peasekretär Ban Ki Moon ja Iisraeli peaminister Benyamin Netanyahu tagandatakse ametist.
Kindlasti ei too need asjad head Jaapanis Abe`le. Tema kaks ministrit tema just muudetud valitsuskabinetist – kaubandus- ja tööstusminister Yuko Obuchi ja justiitsminister Midori Matsuhima – astusid tagasi esmaspäeval. Ministrid lahkusid poliitiliste rahavahendite väärkasutuse tõttu, kuid see oli ainult ettekääne avalikkusele. Mõlemad ministrid olid CIA Jaapani tippkäitleja Gerald Curtise jüngrid – kes nüüd ei ole enam Jaapani peamanipulaator. Jaapani keiserliku perekonna allikad teatasid, et Abe ja tema salajaste manipulaatorite nagu Richard Armitage`i ja Michael Green`i kõrvaldamine oli osa kokkuleppest Draakoni Klanni ja Lääne liidrite vahel.
Veteranpoliitikut Ichiro Ozawat on pakutud allikate andmetel Jaapani paremääre poolt kui üleminekufiguuri, kuni moodustatakse tõeliselt sõltumatu Jaapani valitsus. Kaks muud nime Abe võimalikeks asendusteks on endine Osaka linnapea Toru Hashimoto ja endine Miyazaki prefektuuri kuberner Hideo Higashikokubaru.
Samuti on tugev surve keiserliku perekonna ja teiste poolt ühendada Jaapan Põhja- ja Lõuna-Koreaga ning luua Kopan kui majanduslik jõujaam rahvaarvuga 200 miljonit elanikku. Sellise stsenaariumi kohaselt muutuks Okinawa saarestik iseseisvaks kuningriigiks ja USA väed Jaapanis ning Koreas toimiksid seal piirkondliku rahuvalvena.
Hiina valitsuse allikas ütles, et kuigi Hiina põhimõtteliselt toetab olemasolevate piiride säilumist, “aitaks sellise riigi loomine kaasa stabiilsusele Põhja-Aasias.”
Põhja-Korea režiim on väga lähedalt seotud Jaapaniga. Pärast Jaapani lüüasaamist Teises maailmasõjas on keiserliku Jaapani sõjaväeohvitser Osamu Hatanaka saanud salajast abi keiserlikult perekonnalt, et taastada sõjaeelne Jaapan Korea poolsaarel – teatas keiserliku perekonna allikas. Hatanaka oli lõpetanud Nakano eliidisõjakooli ja aitas võimule Kim Il Sungi.
Samuti Megumi Yokota, praeguse Põhja-Korea liidri Kim Jong Un`i ema, toodi Põhja-Koreasse 13-aastaselt, sest temas voolas nii Jaapani kui ka Korea Li dünastia kuninglik veri.
Lisaks oli CIA väga ebatavalisel moel see, kes aitas Kim Jong Un`i eemaldamist juhtivat Jang Song Thaek`i ja tema fraktsiooni, et takistada Põhja-Korea langemist Hiina kontrolli alla – ütlesid Jaapani kuningliku perekonna liikmed.
Kim Jong Un kadus silmist hiljuti ülepingutuse tõttu – teatas Hiina valitsuse allikas. Ta on nüüd toibumas hüppeliigese operatsioonist – ütles see. Kindral O Kuk Ryol, tema regent, on tagamas Kimì dünastia stabiilsust.
Ka Lõuna-Korea valitsuse agendid võtsid eelmisel nädalal ühendust Valge Draakoni Liiduga, öeldes, et nende valitsust on šantažeeritud tuumarelvaähvardusega, et vältida selle plaani parandada suhteid Jaapani ja Põhja-Koreaga. VDL lubas, et Lõuna-Korea on kaitstud tuumarünnaku eest, sest Salaliidu allveelaev, mida võinuks kasutada rünnakuks, oli juba uppunud.
Igal juhul nii Hiina kui ka Jaapani allikad ütlevad, et nad soovivad ÜRO peasekretäri Ban Ki Moon`i võimult eemaldamist ja arreteerimist, kuna ta pandi ametisse ilma nõuetekohase konsulteerimiseta ja nad ei usalda teda.
Teine Korea poolt kontrollitud Salaliit, mida aasialased ei usalda, on Maailmapanga juht Jim Yong Kim, kes töötab USA poolt juhitavas institutsioonis, mille Bretton Woodsi mandaat on lõppenud – nagu antud juhul IMF-il.
Kui me näeme lähikuudel muutusi ÜROs, Maailmapangas ja IMFis, siis võime olla kindlad, et kõrge taseme kokkulepe on saavutatud.
Paljud allikad ja aruanded on ka väitnud, et USA president Barack Obama on asendatud sõjaväelise valitsusega eesotsas kindral Carter Ham`iga. Kui see on tõsi, siis peaks see olema iga rahvuse teleekraanil. Aga kuni te seda näete, võtke seda teavet siin kui soolatera.
Samas Pentagoni allikad ei kinnita, nagu mainitud selle artikli alguses, et nii Ebola kui ka ISISe kampaaniad on likvideerimisel, kuna on saavutatud kokkulepe Draakoni Klanniga.
Ebola kampaania oli läbirääkimiste taktika, mõeldud surve avaldamiseks aasialastele, ähvardades kasutada võltsitud pandeemiat ettekäändena lõigata läbi kogu maailma kaubandus ja reisimine. ISISe kampaania oli kaudne ähvardus katkestada Lähis-Ida naftavood.
Kui kokkulepe on saavutatud, eeldatavasti nii ISIS kui Ebola kaovad korporatiivsetest uudistest.
Rääkides Ebolast – Rockefelleri pere pöördus selle kirjutise autori kaudu Jaapani kuningliku perekonna poole teatamaks, et Richard Rockefelleri poeg David Rockefeller, kes hiljuti sai surma lennuõnnetuses, tapeti Salaliidu poolt, et sundida teda vaikima, kuna ta plaanis paljastada Ebola kampaaniat.
Lõpuks, pärast viidet Mustale Päikesele eelmisel nädalal, saatis Briti luure allakirjutanule järgmise lingi:
https://www.flickr.com/photos/marktjones/sets/72157622997219645/
Maalid on Jean Cocteau`lt, keda mõned väidavad olevat üks Siioni Prioriteedi (sionismi) Suurmeistreid. Pöörake tähelepanu Mustale Päikesele.
On olemas ka Aasia grupp, tuntud kui Punase Svastika Liit (Red Swastika Society – http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Swastika_Society), kes väidab omavat kontakti tulnukatega. Allakirjutanu külastas nende pühapaiku Ginzas, Tokyos ja võib tunnistada, et see oli täis paksult kullaga kaetud altareid tulnukate sümbolitega. Kindral Douglas MacArthur oli tihedalt seotud selle grupiga – nagu teatavad Jaapani parempoolsed allikad.
Postitatud 20. oktoobril 2014 Deus Nexuse poolt:
http://deusnexus.wordpress.com/2014/10/20/did-the-dragon-family-take-control-of-the-federal-reserve-board/
***
KOMMENTAAR
DEUS NEXUS: “Valelubadused eelnevad alati igale kavandatud revolutsioonile.” Teisalt – Benjamin Fulford on tuntud kui (Valge) Draakoni Klanni sõnumite vahendaja maailmaavalikkusele, olgu need puudutanud siis Swiss Indo tegevust, maa-aluste linnade õhkamist USAs jms.
Kui Fulfordi Sõnumid peaks vastama tõele, on meil ometigi raske ette arvata, milline täpselt saab olema Oriendi juhtimisel teostuv Uuem Maailmakord. Me teame vaid, kui loodus- ja inimrassivaenulik on meid üha ahistavam anglo-saksi natsisionistlik (Babüloonia) New World Order (http://vanglaplaneet.ee/?page_id=93) ja me loodame vaid, et Uuem saab olema parem. Veel enam, loodetavasti teostub see maailma ühinenud vaeste riikide G-77 üldinimlikus vaimus (mille aluseks saab ressursside küllus, mitte nende kunstlikult tekitatud nappus) ja ideaalis me võime oodata järgmisi progressiivseid muutusi:
* sõdade lõpetamine ja vältimine
* vaesuse kaotamine ja ülemaailmne ühine küllus ning arengukoostöö
* uus kestlik majandus, energeetika
* Planeedi Looduse taastamine (läbi “võtmekoodide”)
* ammu oodatud murrang meditsiinis, hariduses, kultuuris jm
* demokraatia, iseseisvuse, inimõiguste jne taastamine ja inimeste massiline ärkamine, teadlikukssaamine toimunust ja tekkinud uutest võimalustest

Allikas: http://kaadripoliitika.wordpress.com/2014/10/25/kas-draakoni-klann-vottis-ule-kontrolli-foderaalreservi-juhatuse-ule/

2 kommentaari:

Waffa 30. oktoober 2014, kell 21:08  

ja kui see Draakon pole asju veel korda saanud, siis saab siiani...
Loodan, et hakatakse piisavalt arenema, et ka kuulda võetakse seda mida Looduse pärane, ega siin muid valikuid pole mis samahead oleks.

Naised teavad :)

Waffa 30. oktoober 2014, kell 21:12  

Draakonit kohanud, ja mitte ainukese Eestimaalasena..

Head Silmad on tal.
Kuid kas tal ka tegu node klännidega miskit?

Kuid jah, eks siis hoitke kursis, suure sigaduse vahelt alati võib tulla just need libled edasiviivat töde mida vaja, arendamaks kõigi elukestvat armastust



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP