RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 25. oktoober 2019

Jaak Madison hääletas ainsa Eesti saadikuna Vahemerel anarhiat soodustava resolutsiooni vastu

Jaak Madison.
 Kuna Eesti ajakirjanikud ei jälgi, ei huvitu ja suurt midagi ei kajasta Euroopa Parlamendis toimuvast, siis teeb EKRE saadik Euroopa Parlamendis oma sotsiaalmeedia kontol ülevaateid toimunust.
“Täna oli üks põnev hääletus ühe mitte nii põneva, vaid õigemini koleda resolutsiooni üle. Eesti keeles pealkirjaks umbes “Otsimis- ja päästmisoperatsioonid Vahemerel”. Tegemist oli vasakpoolsete algatatud resolutsiooniga, mis põhimõtteliselt kutsus üles aktsepteerima totaalset anarhiat Vahemerel, kus isehakkanud päästjad toovad migrante Euroopasse ja kutsus üles aktsepteerima migratsiooni,” kirjutab ta.

Ta lisas, et kõik muudatusettepanekud, mille olid teinud erinevad mõistlikud ja parempoolsemad fraktsioonid hääletati üldiselt maha: “Näiteks meie fraktsioon, Identiteet ja Demokraatia, tegi muudatusettepaneku, millega oleks öeldud resolutsioonis, et parim viis säästa inimeste elusid on vältida nende võimalust üldse merele minna. Hääletati maha, sh teiste Eesti saadikute häältega.”
Jaak Madison: “Põhimõtteliselt tundus, et see jube resolutsioon lähebki läbi. Kuid siis juhtus üllatus: häältega 290:288 lükati see resolutsioon maha. See nägu, mis oli äärmusvasakpoolsete silmis, oli hindamatu. Kuid kolm olulist asja, mida tuleb mainida: neli Eesti eurosaadikut kuuest hääletas selle resolutsiooni poolt: Toom, Kaljurand, Mikser ja Paet; ainult mina olin vastu; tõestus, et parempoolsetest jõududest on ikka midagi kasu ka – jutt, et näiteks meie fraktsioon 73 liikmega parlamendis on totaalselt olematu tähtsusega, on lihtsalt vale. Oleks näiteks minu asemel olnud keegi sotsialist Eestist hääletamas ja Ansip olnud saalis ning hääletanud poolt, siis oleks läbi läinud resolutsioon, millele oleks saanud hakata Euroopa radikaalid rõhuma, et suruda edasi vohavat immigratsiooni ja korralagedust.”
UU

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/jaak-madison-haaletas-ainsa-eesti-saadikuna-vahemerel-anarhiat-soodustava-resolutsiooni-vastu/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP