RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 28. oktoober 2019

Kõik, kes on juba Norrasse sisse tulnud...

Kõik, kes on juba Norrasse sisse tulnud, on sellega juba väljendanud oma soovi olla norralased. Keele õppimine pole oluline, oleme kõik maailmakodanikud. Oluline on , et me peame abistama vaeseid sõjapägenikke ja näitama üles suurt südant.

Vajadusel tuleb vähendada oma rahva sündivust, et uustulnukatele ruumi teha. Meie enda rahvas eraldab CO-d ja ei oma seega üldse eluõigust, seega peame sööma rohtu ja hakkama õppima inimsöömise võlusid - kõige parem kui sööme ära oma lapsed, nagu targemad Rootsis ja Tallinna Ülikoolis on juba arutelule võtnud (Tallinna Ülikool muidugi arvestab meie rahva tunnetega, sest neil on suur süda, ja esialgu laste söömist ei propageeri, lihtsalt vaikselt valmistab meie vaimu ette inimsöömise positiivseid külgi välja tuues).

Arvestama peab ka seda, et me oleme neid vaeseid põgenikke halastamatult koloniseerinud ning neil on täielik moraalne õigus meid autodega rammida. Selleks ,et me ei paljuneks ja kliimakatastroofi esile ei kutsuks, eraldab tark valitsus raha LGBT liikumisele - see liikumine õpetab rahvast järeltulijaid saamata seksima, mis on kohe-kohe saabuva kliimakatastroofi valguses väga oluline.

Allikas: Tiit Vohta, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP