RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 27. oktoober 2019

Postimehe hinnang Martin Helme külastatud konverentsile on tüüpiline liberaalide rünnak poliitiliste oponentide vastu

Üks konverentsil esinenutest oli Krzysztof Bosak (vasakul), kes valiti äsja Poola Seimi.
Liberaalid kasutavad oma ideoloogilisteks rünnakuteks mistahes võimalusi, nagu ka Postimees on teinud.
Rahandusminister Martin Helme Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast (EKRE) sidus ametliku visiidi sujuvalt ülesastumisega paremäärmuslaste konverentsil Londonis, kus jagas samal laval mõtteid tuntud Kremli käpiknukkude ja teiste radikaalidega, kirjutab Postimees.
Martin Helme ise ütleb, et tegu oli konverentsiga, kus arutati, mida ette võtta massiimmigratsiooni vastu ja kuidas kaitsta Euroopa väärtusi, ning esinejad olid olidki massirände vastased. Mis aga puutub inimestesse, keda meil tutvustatakse kui äärmuslasi, siis kui näiteks Eestis hirmutatakse inimesi AfD või Rootsi Demokraatidega, siis Saksamaal ja Rootsis on vastupidi – AfD ja RD valijaid hirmutatakse EKRE kui millegi eriti hirmsaga.
Martin Helme lisas, et konverentsi korraldanud Traditional Britain Group, mida juhib üks Briti lord, ühendab endas endisi ja praeguseid konservatiivseid poliitikuid ja parlamendisaadikuid, Brexiti toetajad ja teisi konservatiivse maailmavaatega inimesi, kusjuures tegu on ka traditsiooniliste pereväärtuste eest seisva grupiga.

Paljud rahvusvahelised konverentsid ongi sellised, kus esinevad kas seinast-seina lektorid või siis ühe poliitilise ideoloogia erinevate suundade esindajad, sageli ka radikaalsemad tegelased. Kui soovida alustada ja edendada poliitilist väitlust, siis pole midagi imelikku selles, kui koos on erinevate ideede levitajad – ainult ühesugust juttu ajavad kõnemehed teeksid konverentsi igavaks ja üheülbaliseks. Liberaalid ise selliseid ainult oma ideesid kajastavaid konverentse peavadki, et näidata, nagu oleks kõik nende põhimõtete poolt.
Teiseks tasub alati silmas pidada, et kui Postimees või mingi teine väljaanne nimetab kedagi radikaaliks või äärmuslaseks, siis on see vaid nende liberalistlik hinnang. Nii on Põlissoomlased ja Jussi Halla-aho neile äärmuslased, kuid rahvuskonservatiividele võitluskaaslased.
Mis puutub eelnimetatud konverentsi, siis kahtlemata on seal värvikaid tegelasi, nagu ühe Vene mõttekojaga seotud John Laughland. Paljude kohta aga on Postimees kasutanud lihtsalt ohtrat musta värvi ehk kujundanud neist deemonlikud tegelased. Ega sellisel konverentsil esinenud inimesed peagi liberaalidele meeldima – on loomulik, et nad neid vihkavad, sest tegu on poliitiliste vastastega.
Postimees on kõmuliselt välja otsinud kõige intrigeerivamad lood inimeste minevikust (näiteks juhtumeid õhtusöögil), kellegi subjektiivseid hinnanguid (tavaliselt liberaalide omi), seostanud esinenuid Kremli ja parema puudumisel teiste “skandaalsete” inimestega, kes on nende arvates midagi valesti teinud.

Näiteks Edward Dutton, Suurbritannia antropoloog ja teadlane, kes töötab Soomes, Oulu ülikoolis. Ta tegeleb religiooni, etnotsentrismi ja intelligentsi uurimisega. Ta armastab vastuolulisi teemasid ja tema jaoks ei ole miski iseenesestmõistetav. Tema artikleid on avaldatud muuhulgas ka sellistes väljaannetes nagu The Telegraph, Independent, Mail Online ja The Guardian.
Mida kirjutab Duttonist Postimees? “Peale Kremli-meelsete poliitikute astus Helmega koos konverentsil üles ka ennast teadlaseks nimetav Edward Dutton. Duttonil on doktorikraadi religiooniantropoloogias, kuid teadusajakirjad tema uuringuid enamasti ei avalda. Teda on nimetatud ka pseudoteadlaseks, sest ta tegeleb suurelt jaolt geneetikaga, kuigi see on tema pädevusest kaugel. Teda huvitavad nimelt geenide päritolu ja religiooni seosed ehk inimeste «tõupuhtus». Ta elab Soomes ning tutvustab end tihti Oulu ülikooli dotsendina. See on ülikoolile paras peavalu.” Ehk ehtne mahategemine…
Vikipeedia aga on täiesti neutraalne: “Edward Croft Dutton (sündinud 1980. aastal Londonis Inglismaal[1]) on inglise antropoloog, kes töötab Soomes Oulu Ülikoolis dotsendina.[2][1][3] Dutton õppis Durhami Ülikoolis ja tal on PhD religiooniuuringutes Aberdeeni Ülikoolist.[4] Uurinud peamiselt inimeste intelligentsuse küsimusi. Kaitseb Michael A. Woodleyga kahasse kirjutatud raamatus “At Our Wits’ End: Why We’re Becoming Less Intelligent and What it Means for the Future” seisukohta, et tänapäeva läänemaailmas keskmine IQ kahaneb (düsgeeniline efekt), kuivõrd vähemintelligentsetel inimestel on juba pikemat aega keskmiselt enam lapsi kui intelligentsematel.”
Ka Uued Uudised vaatavad enamikku konverentsil kõnelenuid teistsuguse pilguga.
Catherine Blaiklock on Brexiti partei asutaja, kuid lahkus partei juhi kohalt, kuna teda süüdistati islamivastasuses. Nimelt viitas ta oma Twitteri konto postitustes näiteks islamile kui „mittedemokraatlikule ideoloogiale, mida ei ole võimalik ühildada liberaalse demokraatiaga“. Ühes teises postituses ütles ta, et „on täiesti mõistuspärane tunda foobiat inimeste vastu, kes tahavad sind tappa“.

Gustav Kasselstrand: Alternatiiv Rootsile asutaja. Temaga on olnud intervjuu ka Uutes Uudistes: INTERVJUU Gustav Kasselstrand: olukorda Rootsis võib nimetada madala intensiivsusega kodusõjaks
Bernhard Ziminiok on Euroopa Parlamendi liige (Alternatiiv Saksamaale), endine sõjaväelane ja endine diplomaat, kes on võtnud oma südameasjaks tegeleda Euroopa islamiseerumise ja migratsioonikriisi ohtudega.
Krzysztof Bosak on Poola konservatiiv, endine seimi liige, praegu uues parlamendikoosseisus parempoolse rahvusliberaalse valimisliidu Konfederacja nimekirjas.
Tegu on inimestega, kes tegutsevad demokraatlikus Euroopas demokraatlike traditsioonide ruumis ja kellest paljud on valitud demokraatlikesse võimuorganitesse. Kui Postimees näeb neis mingeid koletisi, siis on see tema probleem.
Konverentsi kodulehega saab tutvuda SIIN

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/postimehe-hinnang-martin-helme-kulastatud-konverentsile-on-tuupiline-liberaalide-runnak-poliitiliste-oponentide-vastu/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP