RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 4. oktoober 2019

Kolumn: rahva sõimamine rassistideks ja ksenofoobideks on alatu poliitiline demagoogia

End alaealisteks väitvad migrandid registreerumisjärjekorras Calais's, Prantsusmaal. Foto: Scanpix

Öelge, kas ma olen ksenofoob ja rassist, kui ööseks oma maja välisukse lukku keeran? Ma ei keera ust lukku ausate inimeste pärast, vaid ikka varaste ja pättide pärast. Sest, paraku, ikka veel on inimeste hulgas ka vargaid ja pätte, kirjutab kolumnist Malle Pärn.

Kummaline skisofreeniline poliitika on Euroopas, ja ka meil: oleks nagu kapitalism, turumajandus, igaüks peab enda eest seisma, riik ei kingi meile mitte midagi, ka selle pealt, mida me raske tööga teenime, peame osa tagasi maksma. Sentigi ei tohi me “mustalt” teenida, nii-öelda käest kätte, maksuamet koputab muudkui uksele.
Aga nüüd äkki on kümned või koguni sajad tuhanded, teise nahavärvi ja religiooniga inimesed, kelle jaoks meil kehtib täielik kommunism? Sõidutame nad oma raha eest laiali mööda Euroopat, anname eluaseme ja elatisraha (mis on suurem kui meie töötajate palgad, mille pealt meil tuleb makse maksta!), õpetame tasuta igasugu eluks vajalikke asju. Aga omad inimesed peavad enda ja oma laste hariduse ja meditsiiniabi rängasti kinni maksma?

Justnagu meie oleksime süüdi selles, et need inimesed oma kodumaal elada ei taha? Nagu oleksime meie nad sealt välja ajanud?
Avalikult kinnitavad terroristid ja nende juhid, et see on nende taktika Euroopa hävitamiseks, aga Euroopa kõrged juhid ei saa mitte aru. Kuidas see võimalik on? Kuidas see Jaan Tõnisson kunagi ütleski, vist nii, et tahaks nende peadesse augud sisse puurida, et sinna natuke valgust sisse paistaks…
Hirmud, mida meil “kartmatute” globalistide arvates “levitatakse”, ei ole kohe kuidagi põhjendamatud. Põhjendamatu on Euroopa Liidu juhtide nõudmine, et Eesti peab “solidaarne” olema Vahemere piirkonna organiseeritud kuritegevusega. Põhjendamatu on rahva enamuse sõimamine rassistideks ja ksenofoobideks.

Öelge, kas ma olen ksenofoob ja rassist, kui ööseks oma maja välisukse lukku keeran? Kaugeltki kõik
inimesed ei ole ju vargad ja kaabakad, enamus on korralikud inimesed, – aga näed, ikka keeran lukku? Ma ei keera ust lukku ausate inimeste pärast, vaid ikka varaste ja pättide pärast. Sest, paraku, ikka veel on inimeste hulgas ka vargaid ja pätte. 
Ma ei usu, et keegi mu ausatest tuttavatest ennast sellepärast solvatuna tunneb, et ma ukse ööseks lukku keeran? Et aivai, miks sa mind ei usalda, miks sa mind kardad? Ma ei karda sind, kullake, ma kardan pätti. Ka tänaval kõndides püüan ma oma rahakoti turvalises kohas hoida, see ei tähenda, et ma kõiki inimesi pättideks pean. See tähendab, et ma ei kavatse pätti sinisilmselt usaldada ja oma rahakotti tema jaoks nähtaval hoida. Ja ükski aus inimene mind sallimatuses ei süüdista, süüdistavad ju ikka need, kes tahavadki mu rahakoti pihta panna. Õige kõlavate sõnadega pealegi. Kutsuvad üles kõiki sallima ja avatud rahakotiga ringi käima. 

Eestlane on liigagi tolerantne. Me oleme vaikselt ja viisakalt talunud maaelu väljasuretamist meie seniste valitsuste poolt, me teeme tööd madalate palkade eest ega ole veel kaigastega Toompeale läinud: 25 aastat! Oleme käinud kuulekalt valimas, lootes, et need valitud kord ometi ka meie peale mõtlema hakkavad. Ükskord peaks nad ju valitsemisameti selgeks saama! Me oleme ainult nurisenud, üsna tagasihoidlikult, üsna viisakalt. Sedagi pannakse meile pahaks: mis te virisete, või: pakkuge midagi paremat välja. 
On pakutud, muide. Tohutult on pakutud, lugege artikleid ja kommentaare, aga kummitempel ei ole teinud nendest pakkumistest väljagi, valitsuse teerull on tüürinud meid kindlalt edasi rahvusliku katastroofi poole. 

Ja nüüd, kus paljudel äkki on lootus, et miski hakkab muutuma, et ka rahvast pannakse tähele, nüüd loobivad need endised teerullijuhid uuele valitsusele kaikaid kodaratesse. Kas teil tõesti häbi ei ole? 
Üks rahvas, kes elab ühel maal, peab moodustama mingi stabiilse ja usaldusväärse kogukonna. Selleks on neil ühine keel, ühesugused nõudmised hariduse suhtes, üks religioon, üks kultuur, ühised traditsioonid, keskselt korraldatud kõigile kättesaadav ja tasuta informatsioonivahetus, igasugu vajalikud ettevõtted ja nii edasi. Mingi kultuuripinnas peab olema sarnane. Ühine alusvundament. Olles elanud sellel maal sajandeid, on see rahvas kohanenud selle maa kliima ja loodusega.
Need, kes tulevad siia tuhandeid kilomeetreid lõuna poolt, kus on hoopis teistsugused kombed ja reeglid, teistsugune kliima ja teistsugune loodus, kasvavad hoopis teised taimed ja toiduviljad, – need ei suuda siin, täiesti võõras keskkonnas rahumeelselt kohaneda. Kui neid on palju, siis nad moodustavad oma grupi ja hakkavad kohalikele nõudmisi esitama, et need oma elu nende reeglite järgi ümber teeks. Eks meil ole küllalt palju neid venelasi, kes siiani ei ela päriselt Eestimaal, vaid Nõukogude Liidus. Neile ei lähe korda see, mida tunnevad või mida peavad kalliks kohalikud eestlased…

Milleks eksisteerivad riigid ja riigipiirid? Selleks, et KAITSTA oma rahvast ja maad võõraste sissetungijate eest. Sissetungija ei pruugi alati tulla sõjaväega, ausalt sõda kuulutades, vaid salakavalalt, Trooja hobusena, silmakirjalikul moel varjupaika paludes, või pakkudes majanduslikku abi, lubades harida maad ja ehitada vabrikuid. Või kokku ostes meie metsi ja maad.
Kõik need Euroopas toimunud tapmised, põletamised ja vägistamised tuleks ometi arvesse võtta. Kui palju neid peab olema, et meie tuimad poliitikud mingitki hädaohtu tunnistaksid? Iga mõistlik pereisa kaitseb oma perekonda röövlite eest. On tõsi, et nende põgenike hulgas on ka korralikke inimesi, kes tõesti ehk on oma kodus hädaohtu sattunud, aga neid on väga vähe, sellised inimesed ei tule iial abi NÕUDMA, vaid paluma, ja oskavad abi eest tänulikud olla. Enamus põgenikke on (heal juhul) lihtsalt mugavama, hõlpsama elu otsijad, nad tuleks kõik tagasi kodumaale saata. 
Jah, heal juhul. Halvemal juhul on tegemist teadliku ja tahtliku islami invasiooniga! Ja demokraatlike riikide valitsuste kohus on oma rahvaid võõraste vallutajate eest kaitsta. 
Ei ole meil mingit rassismi ega ksenofoobiat. Aga ksenofiilia ehk võõraste põhjendamatu eelistamine omadele on sünonüümiks oma rahva reetmisele.

Allikas: https://objektiiv.ee/kolumn-rahva-soimamine-rassistideks-ja-ksenofoobideks-on-alatu-poliitiline-demagoogia/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP