RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 2. august 2012

VABAMÕTLEJA: Kas relvad ainult politseile?


Seoses Anders Behring Breivik’u ja nüüd James Holmes’i juhtumiga on Lääne-maailmas aktuaalne relvalubade ja -kontrolli küsimus. Kaks mõtteavaldust sellel teemal.
Eelneb dr. David Duke’i kommentaar.
Järgnev artikkel esitab seisukoha, et Aurora massimõrva ei põhjustanud mitte relvad vaid „Sio-Hollywood’i“ ja „Sio-meedia“ haige mentaliteet. Batmani filmi esilinastusel toimunud kohtuv tulistamine on minu jaoks illustratiivne näide Hollywood’i mõjust häiritud vaimueluga noortele inimestele. Võib isegi öelda, et metafoor. Antud film – nagu paljud teisedki – püüab publikut lummata veriste, äärmiselt vägivaldsete ja isegi sadistlike stseenidega. Too film ei olnud selle tulistamise otsene põhjus, küll aga aitas luua tulistaja mentaliteeti ja kes teab mitmeid sadistlikke rünnakuid see kassahitt veelgi inspireerib.
Enne tänapäevast haiglaslikku Hollywood’i tuli sääraseid sündmuseid palju harvem ette. Kui mina üles kasvasin – kaua ega enne „Sio-Wood’i“ rõvedusi – oli enamus teismeliste poiste sünnipärane õigus saada isade poolt relv ja õpetussõnad sellega ümberkäimiseks. Relvade ostmisel ei olnud mingeid piiranguid, ei räägitud isegi mitte relvade registreerimisest. Ometi ei läinud keegi kooli või teatrisse nendega kõmmutama. Mis on muutunud? Relvade kättesaadavus on tugevalt piiratud ja vägivald vohab. Mis on tegelikult muutunud? Selleks on kohutav „Sio-Wood“ ja massimeedia, mille mõjul on inimesed mandunud ja võitu on saanud nende nõrkused. See on põhjustanud erinevaid psüühikahäireid ja tolerantsuse vägivalla, nihilismi ning isegi sadismi vastu.
Artiklist järeldub, et relvad – selles haiges ühiskonnas, kus me elame – seadusekuulekate kodanike käes hoopis päästaksid nende omi ja tihti ka ümbritsevate inimeste elusid. Probleemiks ei ole mitte relvad, vaid globalistide meedia, mis mürgitab miljonite inimeste meeli, eriti nende, kes on kõrvuni meediapatoloogias elanud kogu oma elu. Küsimus ei ole mitte ainult tulistamistes ja mõrvades. Sio-globalistid edendavad igapäevaselt laste massiivset ärakasutamist, haiglast pornograafiat, seksuaalset degenereerumist, alkoholi- ja narkootikumide sõltuvust ja väärtushinnangute kängumist.
Märgiksin, et tegemist on küll hea artikliga, aga ei meeldi ebamääraste termide kasutamine nagu „liberaalid“ või „vasempoolsed“. Usun, et need terminid on osa sionistide „aja-tülli ja valluta“ strateegiast. Tean, et osad liberaalid on teatud teemades „hoolivad“ ja ei poolda relvade konfiskeerimist. Obama on „liberaal“ ja Romney „konservatiiv“, ometi on Obama kampaania seesttellimise vastu ja pooldab Ameerika tööjõu väljasttellimist, samal ajal kui Romney on neid edendanud. Välismaiste sõdade vastu olemist esitatakse kui „liberaalset maailmavaadet“, siiski arvan, et tegemist on traditsioonilise konservatiivse poliitikaga. Võiksin jätkata lõputult.
Võib-olla kõige parem sõna nende kirjeldamiseks, kes hävitavad meie Lääne-kultuuri ja tsivilisatsiooni, oleks sionistid või isegi marksistid, mitte parem- või vasempoolsed, konservatiiv või liberaal. Vaatamata sellele, et paljud mitte-juudid on teadmatult hävitaval sionistide rongil, on säärase hävitava sotsiaalse fenomeni allikas selgelt tajutav.
James Buchanan
Aurora massitulistamisel tapeti 12 inimest ja 58 sai haavata. Üks uudisteportaal raporteerib: „James E. Holmes on 24. aastane, kes väidetavalt tappis kinos vähemalt 12 inimest ja vigastas 58-t. Sõbrad ja naabrid on segaduses. Holmes ei jätnud mingeid viiteid oma motiivile või vaimsele seisukorrale.“ Iga hullunud püssimehe massitulistamine (USA-s) on toimunud linnas või ülikoolilinnakus, mis on keelustanud käsirelvade varjatult kandmise. Ka Auroras on käsirelva varjatult kandmine täielikult keelustatud.
Hiljutine sündmus peaks olema ajendiks algatada kriminaalasi linnapea ja linnavolikogu üle kodanike õigusest enesekaitsele ilmajätmise eest. Haavatasaanud ja tapetute sugulased peaksid andma linnavalituse kohtusse olukorra tekitamise eest, kus hullunud püssimehel ei olnud mingit probleemi kaitsetuid kodanikke nottida. Kui kõigest 10% kinos olnutest oleks kandnud varjatult relva, oleks hullunud püssimees enesekaitseks tapetud pea koheselt. Liberaalid ütlevad meile, et me loodaksime täielikult politseile, kes on tüüpiliselt kilomeetrite kaugusel ja kes tavaliselt jõuab kohale, kui tapatalgud on juba möödas.
Pärast seda kui Floridas lubati ametlikult enesega tulirelva kaasas kanda, on ligikaudu 30 osariiki võtnud vastu nn. “shall-issue” seaduse, mis käsitleb käsirelva kandmist varjatult. Tegemist oli meeleheitliku sammuga võitlemaks organiseeritud kuritegevuse vastu. Kui kodanikud said Floridas loa kanda tulirelva, toimus kuritegevuses äkiline langus. Sama trend toimis igas osariigis, mis järgis Florida eeskuju. John Lott kirjutas raamatu „Rohkem relvi, vähem kuritegevust“ (ingl.k. „More Guns, Less Crime“), milles dokumenteeris käsirelva varjatult kandmise loa edulugu kuritegevuse vähendamisel. Tänapäeval eksisteerib käsirelva varjatult kandmise luba enamuses USA osariikides, ainult kõige „liberaalsemad“ osariigid keelduvad teisest konstitutsiooniparandusest kinni pidamast ja tunnistamast seda olulist probleemi.
Liberaalid on siiani kinni oma 1970-date ideoloogias, mis väidab, et ainuke võimalus kuritegevusega võitlemiseks on kõikidelt relvad ära korjates. Mida liberaalid aga ei mõistnud, on fakt, et USA-s on 250 miljonit relva ja kurjategijad saavad osta varustust ka nn. mustalt turult. Kui võtta seadusekuulekatelt inimestelt luba kanda relva, siis tekibki olukord, kus ainukesed tegelased relvadega on röövlid, vägistajad, kuritegelike jõukude liikmed ja käputäis politseid, kes on äärmiselt ebaefektiivsed kuritegude ennetamises.
Liberaalid on üldse väga head mitte millegist õppimises. Neil on siiani samad ignorantsed uskumused, mis neil olid naiivses ülikoolieas, kui sai marksistidest professorite loengutel käidud. Peale Aurora tragöödiat leiate kindlasti kümneid liberaalide arvamusavaldusi, kus kisendatakse, kui hädasti on vaja relvade üle kontrolli karmistada. Kuid ükski liberaal ei suuda tõdeda fakti, et „kui loevad sekundid, on politsei minutite kaugusel“. Paljultki nagu kirjaoskamatu, kes krabab tulekahju korral bensiini konteineri (arvates ekslikult, et tegemist on veega), millega tuld kustutada, tahavad liberaalid teha veelgi seaduseid relvade kontrollimiseks, mõistmata, et praegune seis lõigi olukorra 12-le surnule ja 58-le haavatule, kel ei olnud luba ennast kaitsta. Tugevam kontroll relvade üle muudab asja ainult hullemaks ja järgmine kord, kui säärane olukord tekib, on laipade arv nähtavasti suuremgi. 
Allikas:
http://www.davidduke.com/?p=35352

1 kommentaari:

Anonüümne 2. august 2012, kell 22:32  

Väga õige artikkel, rahva relvituks tegemine on samm nende orjastamise suunas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP