RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 14. juuni 2020

MATTI ILVES:Itaalia luure hoiatab Liibüas 20 000 migranti, kes on valmis Euroopasse tungima

Vähemalt 20 000 praegu Liibüas viibivat ebaseaduslikku migranti on valmis lähinädalatel Euroopasse purjetama, hoiatasid Itaalia luureagentuurid.

Itaalia endine siseminister ja populistliku Liiga partei juht senaator Matteo Salvini on see mees, kes tõi selle teabe rahva ette, öeldes: „Meie salateenistused annavad sissetungi äratuse, vähemalt 20 tuhat immigranti on valmis lahkuma Itaaliasse. ”

Itaalia ajalehe Il Giornale teate kohaselt märkis Salvini ka seda, et luureteenistuste kohutav hoiatus tuleb seetõttu, et Itaalia sadamad avati uuesti valitsusväliste organisatsioonide sisserändajate taksodele ja alles mõned nädalad pärast seda, kui Itaalia vasakpoolsed valitsusasutused andsid amnestia 600 000 illegaalsele rändajale .
Sellel aastal Itaaliasse saabunud sisserändajate arv on Il Giornale sõnul eelmise aastaga võrreldes järsult tõusnud. Vahemikus 1. jaanuar st ja 5. juuni th , kokku 5461 ebaseaduslikku sisserändajat maandus Itaalia kaldal, üles 1878 samal perioodil eelmisel aastal. See on vaid 200 protsenti enam kui ühe aastaga.

Kahjuks võivad Itaalia luureagentuurid alahinnata seda, kui palju illegaalseid rändajaid on Euroopasse tungimiseks valmis ja ootavad. Juuni alguses soovitas ÜRO uimastite ja kuritegevuse vastu võitlemise amet (UNODC), et umbes 650 000 Liibüa migranti ootavad Vahemere kaudu oma teed Euroopasse, nagu varem teatas Voice of Europe.

Laupäeval teatas sakslastest pärit sisserändajate vedu pakkuv MTÜ Sea-Watch, et on lahkunud Itaalia Messina lõunasadamast, et minna Liibüa poole, et migrante korjata ja nad Euroopasse tagasi tuua.

“# SeaWatch3 seab purje! Pärast enam kui kolm kuud Messina sadamas suundume lõpuks uuesti otsingu- ja päästevööndisse Liibüa rannikust põhja poole, ”tweetles vabaühendus.

Päev tagasi teatas Voice of Europe , et kolm sisserändajat, kes viidi Sea-Watchi kaudu Itaaliasse, mõisteti Sitsiilia kohtus hiljuti süüdi kuritegudes, sealhulgas seksuaalne vägivald, piinamine, inimkaubandus, mõrvad ja seotus kuritegelike ühendustega.


Kasutatud allikas:: https://voiceofeurope.com/

3 kommentaari:

Anonüümne 28. november 2020, kell 10:16  

olen Almar Glustsenko

Septembris v6i oktoobris 2020 kais Poola president Duda Eestis. Siis teatas ajakirjandus, et ta olla arutanud Ratase ja Kaljulaidiga ka 3 Mere Lepet. Mulle ei ole teada, kas on avaldatud ka selle sisu enne v6i peale seda kohtumist.
...
Nimetuse jargi v6ib eeldada, et Kaljulaid, nagu ta tavaparaselt on ajanud salaja mingeid v66ragentidest nutuvabamuuri libedike asju, puuab ka Dudat saada liberite konksu otsa.
...
S6jaajal oli Poola Pilsutski Meredevahelise Liidu idee Euroopas st nende Euroopa niioelda vahevoo riikide liidu idee, mis poleks Laane ja Ida t6mbetuultest m6jutatud nii, nagu see on praegu.

Kui Kajulaid sellega tegelema hakkab, siis on kindel, et Pilsutski idee pooratakse algsest 180 kraadi vastupidiseks ja Kaljulaidi seltskond ostab (Eesti ESM-i raha eest) Eestissegi Aafrikast omale nutuvabamuuriorje juurde.

1,5 aastat tagasi uurisin Martin Helmelt, kas Maria Kaljuste asemel on EKRE-l nuud Fortress Europe’s

(3-4 aastat tagasi raagiti sellest liidust aeg-ajalt meedias, kui Euroopa rahvuslasi uhendavast organist)

keegi oma esindaja. Martin vastas, et ilmselt Ruuben Kaalep on. Ruubeni kohta olid samal ajal kuuldused, et ta puuab Euroopa rahvuslaste uhenduste kaudu Pilsutski liidu moodi liitu taastada.

Tulemustest pole kuulda olnud. Ma vaga loodan, et see liit pole Kaljulaidi sugustele sisult rahvustetapu liberitele maha muudud.

Igatahes oleks seda Pilsutski liitu nuud hadasti vaja, et nutuvabamuuri poliitliberid ei saaks oma MTU-de kaudu Liibuast otse Itaaliasse ja v6ib-olla ka otse meile neegerorje osta ja tuua. Aga kahjuks pole Helmedelt ja isegi Kaskpeitilt, Poolametsalt, Lanemanilt ja Kunnaselt enam avalikult kuulda midagi selles liinis, et Euroopa rahvuslaste uhine organ peaks korraldama, Liibuast suure neegerorjade ostmise vastu seismiseks, oma laevade armaada kasv6i kodukaitselasi v6i omakaitselasi (sest Kaitsevagi ja Kaitseliit on suurelt jaolt nutuvabamuurlaste Uhtegi ja Terrase m6ju all),

keda saata vahetustega Vahemerele nutuvabamuuri diversantide laevadelt neegreid ara v6tma, neid laevu Vahemerelt valja t6rjuma, neegreid Ahvlasse tagasi viima ning Liibua riigivetest valja jaavat miiniv6rgutama.

Aga Mart Helme vaikimisest, ESPLA k6ril6ikajate tegevuse kohta Kesk-Aafrikas Rottsildi/Macronile alluva Prantsusmaa avatuumakaevanduse kaitsel ja neegrite (koos Mondoga) Ahvilast Eestissegi ajamisel, v6ib jareldada mida?

Kas peaks jareldama t6esti seda, et Mart Helme korraldab neegerorjade ostu takistuseks Vahemerele Eestist kodukaitselaevu ja on koos Dudaga raakind oma kampa ka Kaljulaidi ja Ratase? Kas lihtsalt tavalistele eesti inimestele pole neil vaja seda avalikustada? Aga miks? Estonia ulest6stmisest ju ei piisa, et sellega niisugust missiooni taita?

Anonüümne 30. november 2020, kell 23:35  

Kuhu kadus Matti Ilves? Pole ammu temalt uut artiklit ilmunud. Ruuben on juudi nimi.

Anonüümne 5. veebruar 2022, kell 07:26  

mn play - youtube
youtube youtube mn play video poker video poker video poker video poker video poker video poker video poker video poker video poker video poker video poker video poker video poker video poker video poker youtube converter video poker video poker video poker video poker video poker



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP