RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 17. veebruar 2011

NSBLOGI: Eestlaste maa müüakse välismaalastele

Posted in nsblogi@politician.com on 16. veebr 2011 by Maximus Germanus Meridius
Liberaalide juhitav Põllumajandusministeerium saatis kooskõlastusringile kinnisasja omandamise kitsendamise seaduseelnõu, mille muudatused kaotavad põllumajandusmaa ja metsa omandamise piirangu välismaalastele, kuigi välismaalastele ostupiirangute kehtestamist pooldas 2001. aasta uuringu kohaselt ligi 75% inimestest.
Seaduseelnõu loojate hinnangul on ilmne, et Eesti põllumajandus-ja metsamaa keskmine hind on teiste Euroopa riikide hindadega võrreldes enamasti oluliselt madalam. Kui 2006. aasta keskmise brutopalga alusel võrrelduna sai Eesti keskmise kuupalgaga osta vähem kui ühe hektari põllumajandusmaad või metsamaad, siis näiteks soomlased ja rootslased saavad oma keskmise kuupalga osta Eestis neli hektarit põllumajandusmaad või kaks hektarit metsamaad.
Välismaalased ostavad Eestimaad võileivahinnaga kokku 
Kinnisvara ostutehingute huvilistest on praegu viiendik välismaalased, ning nende huvi kasvab.
“Eestlasi, kes praeguse valitsusliidu juhtimisel on jäänud ilma tuhandetest töökohtadest ja oma kodudest ning euroala vaeseimatena ägavad kõrge inflatsiooni käes, ootab järjekordne löök – meie põllu- ja metsamaad lähevad välismaalaste kätte, mille tõttu kaotab põliselanik varsti oma maal peremehestaatuse,” ütles A.Blok.
See pole esimene kord, kui välismaise ärieliidi soovidele vastu tullakse oma elanike huvide arvelt ja seda rahva silme all. See on aga nii, sest passiivse elanikkonna tõttu neil midagi karta pole.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP