RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 20. august 2012

VEIKO RÄMMEL: EUROOPA LIIT FÖDERALISEERUB, SEE OLIGI EL-I LOOMISE EESMÄRK

Asjaolu, et mulle Keskerakond ja eriti selle juht Savisaar on antipaatsed on blogi lugejatele ammu teada, kuid samal ajal peab nende propagandaväljaannet tunnustama, kui juhuslikult mõni asjalik artikkel ilmub, nagu allpool.
Saateks niipalju, et ainult ülimalt naiivne inimene ei saa aru, mis selle kõige taga on. Nimelt sionistlike-vabamüürlike ringkondade püüd maailmavalitsemisele. Vasakpoolsete märg unenägu sõdadevabast ja heaolule ning võrdsusele rajatud maailmakorrast on vaid vahend inimeste lollitamiseks. Meie nn suur ajakirjandus on aga peaaegu 100% läbi omanikeringi samade jõudude kontrolli all.
Vastus Kesknädala artikli lõpus esitatud küsimusele on imelihtne. Eestis on võimul nendesamade sionistlik-vabamüürlike ringkondade käsilased, kes vaid iseendast hoolivad.
Kuni meil ei kehtestata otsedemokraatiat ja otsevalimisi, seni jätkub allakäik, rahva ning riigi häving.

Margaret Thatcher: Euroopa ühisvaluuta tähendab parlamentaarse demokraatia lõppu

15. august 2012

Üheksa aastat enne euro kasutuselevõttu, 20. novembril 1990 hoiatas Suurbritannia peaminister Margaret Thatcher oma riigi parlamendi ees esinedes, et Euroopa ühisvaluutat hakatakse kasutama parlamentaarse demokraatia kaotamiseks Euroopas ja et selle tagajärjel luuakse „tagaukse" kaudu Föderaal-Euroopa. 
 
Deputaat Alan Beith küsis parlamendis Thatcherilt, kas too kavatseb jätkata oma isiklikku võitlust Euroopa ühisvaluuta ja sõltumatu keskpanga loomise vastu ka pärast ametist lahkumist.
Thatcher vastas, et kui oleks tema teha, siis ei laseks ta tekkida Euroopa Keskpangal, mis pole aruandekohustuslik mitte kellelegi, kõige vähem veel rahvusparlamentidele. Tema sõnul ei oleks selline keskpank demokraatlik institutsioon ja võtaks võimu ära kõigilt rahvusparlamentidelt. Thatcher taunis olukorda, kus Euroopa Keskpangale antaks õigus valitseda Euroopa ühisvaluutat, rahanduspoliitikat ja intressimäärasid. „See võtab meilt ära kogu poliitilise võimu!" märkis Thatcher parlamendi ees esinedes emotsionaalselt.
„Nii nagu minu austusväärne sõber [härra Lawson] oma esimeses kõnes pärast Euroopa ühisvaluuta loomise ettepanekut ütles - Euroopa ühisvaluuta loomine tähendab poliitikat, mis sisaldab föderaalse Euroopa loomist „tagaukse" kaudu," märkis Thatcher.
Kaheksa päeva hiljem, pärast seda kuulsusrikast kõnet Margaret Thatcher enam peaminister ei olnud.
22 aastat pärast Thatcheri neid väljaütlemisi on tema ennustused eurokriisi tõttu täitumas. Kreekat valitses vahepeal mittevalitud peaminister ning Itaalias valitseb Mario Monti, rahvalt mandaati omamata, koos oma mittevalitud ministritega riiki tänini.
Järelikult oli Raudsele Leedile juba 1990. aastal Euroopa tulevik selge.
Kesknädal küsib: miks Eesti ajakirjandus isegi aastal 2012 mängib endiselt pimesikku ja praktiliselt väldib föderaalse Euroopa tekkimise teemat?
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP