RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 2. august 2012

VEIKO RÄMMEL: KA NN SUUR PRESS ÄRKAS JA MÄRKAS!

Profiilipilt
Petitsioon, petitsioon, sind vaid loon, sind vaid loon, kuid mis sellest kasu? Lõpuks ärkas suurest meediast esimena Delfi ning avaldas artikli petitsiooni kohta, mis nõuab ESM-i rahvahääletusele saatmist. Iseenesest tore. Delfi andmetel on tänaseks oma allkirja andnud 1200 inimest. 08.08 kell 10.00 toimub Toompeal samal ajal kui Riigikogus asja arutatakse ka toetusmiiting nõudega panna ESM referendumile. Kes saavad mingu kohale, äkki suudame siiski näidata,et vähemalt mingi hoolivus oma maast ja riigist on eestlastel säilinud. Kuigi skeptiliselt ma ei usu, teades eestlaste ignorantsust, heal juhul 100 inimest ning valitsejad (isehakanud) isegi ei köhata, Oh jah, kuhu kulged Maarjamaa? Allkirja saab petitsioonile anda siin.
Kahjuks ei usu ma isiklikult,et nendest petitsioonidest ja demonstratsioonidest midagi muutub, elik see suudab isehakanud valitsejaid mõjutada ja seda just eestlaste ükskõiksuse tõttu. Ansipi tagasiastumist nõudvale petitsioonile on tänaseks kogunenud üle 8000 allkirja, isehakanud päikesekuningas Ansip isegi ei köhatanud, kui allkirjad talle üle anti. Nad on ebademokraatlike seadustega ennast nii kindlustanud, et põhjust karta ei ole. VKÜ kogub allkirju otsevalimiste toetuseks, sama seisukohta on väljendanud ka EKRE. Olen enam kui kindel, kogunegu või 100 000 allkirja, Ansip ja ko teatavad, et neil on "rahva mandaat"! Mida neil muidugi ei ole, sest meie manipuleeriv valimissüsteem seda lihtsalt ei võimalda, aga hämada ju saab.
Võib ju küsida, et mida siis teha? Peaga müüri lõhkumine ei ole eriti tark tegu. Veel vähem on tark tegu hakata mässama, sest selline asi surutaks brutaalse jõuga koheselt maha. Eliit oma eelistest ju loobuda ei taha. Siinkohal on  koomiline, et meikargate või silvergate ei põhjustanud isegi REF-i populaarsuse langust, juhul muidugi kui usaldada arvamusküsitlusi. Justiitsminister on saanud kriminaalsüüdistuse kahtlustuse ja sitsib ülbelt omal kohal edasi. See on Maarjamaa poliitika, "eetiline poliitika"! Ansipi ja Ligi rumalaid väljaütlemisi ei jõua ühe päevaga kokku lugeda, enne läheb Issanda päike looja ja midagi ei juhtu. Kas tõesti on eestlased nii rumalad? Ilmselt, muud järeldada ju ei saa.
Siiski tuleks seda peaga müüri lõhkumist jätkata ja uskuda, et vesi lõhub kivi pideva tilkumisega. Samal ajal on ka kindel,ega enne midagi ei muutu kui saabub Lenini kirjeldatud revolutsiooniline situatsioon. Alamkihid ei taha vanaviisi elada ja ülemkihid ei saa samamoodi edasi valitseda. Tundub, et ega see hetk enam kaugel ei ole.

Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP