RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 4. mai 2017

Georg Kirsberg: Pronksiöö kümnes juubel

Kuna just oli pronksiöö kümnes juubel ja kõik lehed sellest pasundasid ja paljud autorid, Oudekki Loonede sugused uuskommunistid, olid eestlaste suhtes negatiivselt meelestatud, siis tuleb sellel teemal lühike peatus teha. Viktoria Ladõnskaja ka täna postis oma FB seinale seoses sellega, et
"Venelased mõistavad integratsiooni all kahepoolset protsessi, eestlased aga mõtlevad sageli, et „integratsioon on see, kui meie ei ole vastu, et nad integreeruvad meie ühiskonda“"

Et viga on ikkagi eestlastes? Kirjutasin ka tema posti alla, mida ma sellest arvan, kuid ta kustutas selle kohe ära. Järjekordne märk, et IRL on keskerakonnastunud ning nende venestamispoliitika üle võtnud.
Kõik jutud sellest, et süüdi on eestlased, ei päde, see on vaid uuskommunistlik propaganda ja vasakpoolne infosõda, millega mõistagi on kaasa läinud ka paljud eestlased, nagu kubjaste ja juunikommunistide vaimsed järglased ikka. Esiteks, mis kohustus saab meil üldse olla omal maal toita ja integreerida Stalini terroriste ning nende järglasi, kelle ainukene eesmärk on mitte integreeruda?

Eesti riik on omalt poolt teinud kõik, liigagi palju, et seda integreerumist soodustada. Kõik venelased, kes ei ole soovinud integreeruda, on selles ise süüdi! Ma imestan endiselt neid Eesti poliitikuid, kes näevad siin mingit süüd Eesti rahval? Samas kui meile on mujalt elama tulnud mitmeid välismaalasi - sakslasi, soomlasi, taanlasi, rootslasi, isegi indusid - kes on eesti keele ära õppinud, ilma ühegi integratsiooni programmita, on vägagi kummaline kuulata juttu selles, et siin juba aastakümneid elanud venelased, kelle integratsiooniprogramme pidevalt rahastame, ei integreeru sest meie oleme süüdi?

Peaks juba ammu selge olema, et kõik integratsiooniprobleemid venelastega on seotud nende enda sooviga mitte integreeruda. Siin on märgatav paralleel moslemitega: mõlemad on frustreerunud rahvad oma tehnoloogilise ja kultuurse mahajäämuse tõttu lääne maailmast, lähtuvalt millest soovivad seda hävitada. Kumbki ei taha Euroopas integreeruda, kuid tahavad siin elada ja sigida kultuurrahva turjal, samas kohalikule ühiskonnale oma "kultuuriväärtusi" peale pressida. Siiani on see ka tänu ELis valitsevale kultuurisostsialismi doktriinile õnnestunud.
Kas pronksjunni teisaldamine 2007. a. oli viga? Jah, väga suur viga, selle oleks pidanud utiliseerima juba 1991. aastal! On lubamatu ja häbiväärne, et okupatsiooni kandja ning maailma suurimate inimsusevastaste kuritegude sümbol seisab veel Eestis, riigis, mis kohe on saamas EL eesistujamaaks. Samas kui Eesti oma rahva eest võitlejate sümbolid on riigivõimu poolt utiliseeritud (nagu Lihula mälestusmärk Eesti vabadusvõitlejatele).

Eesti riigil oleks täielik õigus olnud 2007. a. Pronksiöö mäss sõjaväega maha suruda, sest see ei olnud mitte tavaline laamendamine (millega tegelemine on ainult politsei asi) vaid sihitud rünnak Eesti põhiseadusliku korra kukutamiseks.
Mitte integreerumine näitab vaid inimeste soovimatust integreeruda, ja meil, kohalikul maksumaksjal, ei ole mitte ühtegi kohustust kellegi integratsiooni ise kinni maksta. Nii Eestis kui terves EUs tuleb tühistada kõik integratsiooniprogrammid. Iga inimese kohus on meile tulles koheselt ise integreeruda, kes seda ei tee, kaob kohe ka välja tagasi!

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP