RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 25. mai 2017

Merkel ei luba brittidel piire kontrollida: ”Sellel on hind!”



Briti piiripoliitika kohale on kerkinud Saksa kantsleri vari. Foto: Scanpix
Saksa kantsler Angela Merkel hoiatas Suurbritanniat tagajärgede eest, kui saareriik otsustab peatada Brexiti teostudes inimeste vaba liikumise Euroopa Liidust oma territooriumile.

Briti peaminister Theresa May on korduvalt kinnitanud, et kehtestab pärast lahkumise ametlikku vormistamist 2019. aastal immigratsiooni osas rangemad reeglid, kirjutab Express.
Merkel hoiatas aga, et May ei tohi oma maa piiride üle kontrolli haarata ning kui ta seda siiski teeb, tuleb Suurbritannial maksta hind.

Ja ta toonitas, et Euroopa Liit arvestab Brexiti läbirääkimiste käivitudes – mis selle aasta lõpu poole lõppude lõpuks juhtuma peaks – “jäämist” pooldanud Briti hääletajate vaadetega.
“Kui Briti valitsus lõpetab inimeste vaba liikumise, on sellel oma hind,” teatas Saksa kantsler. “See pole pahatahtlik, aga nad ei tohi öelda, et ELi kodanikele tuleb ülempiiriks 100 000 või 200 000 ja mitte rohkem.”

Kantsler sedastas: “See ei toimiks. Meil tuleks [siis] mõelda, millise takistuse me Euroopa poolt loome, et seda kompenseerida.”
Lisaks tõotas ta, et Brexiti läbirääkimised tulevad “väga väga keerulised.”

Allikas: http://objektiiv.ee/merkel-ei-luba-brittidel-piire-kontrollida-sellel-hind/
_____________
See juut Merkel on ikka võimust segaseks läinud! Ta proovib käituda Suurbritanniaga veel kui oma alluvaga. Need keerulised läbirääkimised võivad hoopis ära jääda, mida rohkem EL tahab britte nurka suruda ja neilt raha välja pressida.
Britid võivad lahkuda nii ka ilma läbirääkimsteta ja tohivad seda endale täiesti lubada. Majanduslikult tulevad nad toime ilma kaubanduslepinguta E. Liiduga, toetudes vaid WTO ülemaailmsele vabakaubanduslepingule.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 25. mai 2017, kell 20:18  

Merkeli nimi oli enne Kazner. Poola juut, kes räägib vabalt jiidisit. vaesed Sakslased. Juudid teevad tagasi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP