RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 30. mai 2017

SUUR TÄNU: meeleavaldus läks hästi korda!

Head sihtasutuse toetajad!
 
Tahan tänada kõiki inimesi, kes osalesid reedel Tallinnas meie meeleavladusel kohtunike omavoli vastu ning abielu ja perekonna kaitseks, samuti neid, kes toetasid meeleavaldust annetusega.
 
Homoaktivistide provokatsioonidest ja solvangutest hoolimata läks meeleavaldus väga hästi korda – seisime väärikalt ja kindlalt meile ühiselt oluliste väärtuste eest, andes neist avalikku tunnistust!
 
Päris kindlasti saatsime kohtunikele selge sõnumi, et kohtute rakendamine homoideoloogia Eesti ühiskonnale pealesurumise teenistusse ja seeläbi meie ühiskonna alusväärtuste õõnestamine ei ole vastuvõetav.
 
Pilte ja ka väikest videokokkuvõtet meeleavaldusest saate vaadata siit:
 
 
Nagu osutatud uudisloo lõpus viidetena välja toodud, kajastasid meeleavaldust nii rahvusringhääling, TV3, Kanal 2 kui ka Tallinna TV.
 
Seega jõudis meie sõnum tõesti väga paljude inimesteni.
 
Ühtlasin toon välja viite ka oma sõnavõtule meeleavaldusel, mille tekst on meie portaalis Objektiiv kõigile kättesaadav:
 
 
Peagi kirjutan Teile lähemalt nii meeleavaldusest kui ka järgmistest olulistest sammudest, mis meil tuleb abielu ja perekonna kaitseks ette võtta, et nn "homoabielu" hiiliva seadustamise püüdlustele vastuseismiseks laiemat rahvaliikumist koondada.
 
Seniks tänan aga veel kord kõiki, kelle ühisel pingutusel sai see meeleavaldus ellu viidud.
 
Siiralt tervitades
 
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
 
PS! Alltoodud pildil on minu käes pöördumine Tallinna Ringkonnakohtu esimehe poole, mille vahetult pärast meeleavaldust kohtumajas üle andsin. Pöördumise tekst on samuti avalikult kättesaadav meie portaalis Objektiiv:
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP