RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 1. mai 2017

Raivo Orgusaar: Kõige ohtlikum on läänelik "heaoluühiskond"

Kõige ohtlikum kogu praegusele ühiskonnale on praegune läänelik "heaoluühiskond", mille näilise humaanuse taga on tegelikkuses Inimkonna moraali täielik ärasandistamine. Just sellega kaasaja lääneliku, lugege et juudaste poolt juhitava ühiskonnakorralduse juures aga juba koguni teist sajandit järjest just tegeletaksegi.

Tarmo Kask:
Inimühiskonna hävitamine viiakse täide, kasutades “rotikuninga” tehnoloogiat. Kogu löök suunatakse moraali hävitamisele. Kõikide vahenditega kõrvetatakse välja mõiste “omad”.
Tarbimisühiskonnas õpetatakse, et omasid pole olemas. Kõik on võõrad, kõik on potentsiaalne toit. Kõige optimaalsem toit on need, kes on sinu lähedal ja kes peavad ennast sinu lähedaseks. Ja kes ei kahtlusta, et tegelikult oled sa rotikuningas. Nad usaldavad sind, kuid sa paned nad nahka.

Kes lugeda ei taha, siis klõpsake siia ja lihtsalt kuulake siit:
http://www.nommeraadio.ee/wimpy/mambots/wimpy/vimpel3.php?cat=Lounatund%202017&file=2017-04-19-vass.mp3

Ja vaadake palun kõik Meie valitsut, Riigikogu liikmeid, Teie endi naabreid, neid, kes kuuluvad reformistide, isamaalaste või sotside... nüüd jah juba ka kesikute, vabaerakondlaste sekka ja küsige iseendalt, mida need tegelased seal Teid ja kogu Teie peret, kogu Meie isamaad hävitavates erakondes tegelikkuses tegemas üldse on?
Kas Te ei näe nende olekus seost just sellega, mida siin loos kajastamas ollakse?

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 2. mai 2017, kell 21:13  

http://www.kiirgusinfo.ee/rotikuningas/



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP