RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 23. mai 2017

MEELDETULETUS: meeleavaldus sel reedel kell 12.00


Hea Matti Ilves!

Tuletan Teile meelde, et meie meeleavaldus kohtuliku omavolitsemise teel Eesti ühiskonnale homoideoloogia pealesurumise ja hiilivalt nn "homoabielu" seadustamise vastu toimub juba selle nädala reedel kell 12.00 Tallinna kohtumaja ees (Pärnu mnt 5, Draamateatri kõrval).
 
Töötame sel nädalal pingsalt meeleavalduse ettevalmistamisega ning ka Teie saate sellele omalt poolt kaasa aidata. Sellega seoses on mul Teile kolm palvet.
 
  • Esiteks, kui juhtute olema reedel Tallinnas ja saate meeleavaldusest kasvõi põgusalt osa võtta, siis tehke seda.
  • Teiseks, levitage meelevalduse kohta teavet oma sõprade ja tuttavate seas ning kutsuge neid üles meeleavaldusest osa võtma.
  • Kolmandaks, kui võimalik, siis toetage meeleavalduse läbiviimist annetusega (info annetuse tegemiseks saatsin juba tavapostiga).
 
Loodan, et meeleavaldus läheb korda. Nagu öeldud, teeme sellest kindlasti kokkuvõtted ka meie portaalis Objektiiv, millele juhin eraldi ka Teie ja teiste meie sihtasutuse heade toetajate tähelepanu.
 
Samuti loodan, et saame lähinädalatel peaminister Jüri Ratasele üle anda ligi kaheksa tuhande inimesed pöördumised palvega astuda abielu mõiste kindlustamiseks Eesti õiguskorras vajalikke seadusandlikke samme.

(Paraku ei ole peaminister rohkem kui kuu aja jooksul isegi mitte vastanud mu palvele saada võimalus kohtumiseks ja tuhendete inimeste pöördumise üleandmiseks, aga mõne päeva eest saatsin vastava palvega uue kirja.)
 
Siiralt tervitades
 
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

1 kommentaari:

Anonüümne 25. mai 2017, kell 16:50  

Ekrepeded omavahel :D



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP