RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 6. juuni 2018

Eesti riik annab rohelise tule Molenbeekidele ja no-go-tsoonidele Maarjamaal

Argipäev Brüsseli immigrantide linnaosas Molenbeekis.

Kui vaadata Tallinna linnapilti ilmunud rassilist mitmekesisust, siis on ilmselge, et massiimmigratsioonile on keelava punase tule asemel juba kollane süüdatud ja kohe on oodata rohelist.
Sellele viitavad uudised, mille kohaselt lastakse immigrantidel ennast Eestis mõnusamalt tunda ja rohkem ise otsustada. Nimelt teatas teatas ETV uudistesaade “Aktuaalne kaamera” kolmapäeval, et rahvusvahelise rändekava alusel Eestisse saabuvad pagulaspered saavad nüüd ise valida omavalitsuse ja otsida sobiva üürikorteri, kuhu elama asuda.

See tähendab Molenbeekide ja Rinkebyte tekkimise lubamist Eestisse. On ju pagulased ka Eestis rääkinud, et nad tunnevad puudust oma inimestest, keelest ja kultuurist. Kui nüüd antakse neile õigus otsida elukoht kuhu tahes, siis hakkavadki võõrad koonduma ühte kohta, et sinna oma uus kodumaa luua. Järgneb moslemite või neegrite linnaosa, siis no-go-tsoon ja lõpuks paralleelühiskond — see on Lääne-Euroopas juba läbitud tee. Koju naasmisele ei mõtle siis enam keegi.

Ka Tallinnas on märgata aafriklaste koondumist Mustamäele, mis on saanud juba pilanime “Mustade Mäed”. Ilmselt on see tingitud neegrieksportööri ehk Tallinna Tehnikaülikooli asukohast. Miks aga just see kool on võõraste sissevedajaks saanud? Ilmselt seetõttu, et filosoofiat õppivad mustad tudengid oleks liialt läbipaistev variant, tehniline eriala aga tundub ka Aafrikas marjaks ära kuluvat — nii saab tegelikke põhjusi varjata.

Mida aga peaks tähendama lause ERR-i uudises: “Samuti ei peeta riigist lahkujate kohta nii detailset statistikat kui varem”? Et neil lastakse omapäi Euroopas ringi liikuda, keegi ei jälgi, kas nad on üle lubatud aja Eestist ära, sotsiaaltoetused aga laekuvad endiselt arvele?
Kogu Eesti riigi rahvus-, sisserände- ja tööturupoliitika näib üha enam olevat suunatud ühele eesmärgile — kaotada rahvusriik, suruda eestlased, nende keel ja kultuur tahaplaanile või sundida nad välja rändama, vahetada põlisrahvastik immigrantide vastu välja ning luua multikultuurne europrovints. Kuni aga on olemas EKRE, seda naljalt juhtuma ei hakka!

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/eesti/eesti-riik-annab-rohelise-tule-molenbeekidele-ja-no-go-tsoonidele-maarjamaal/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP