RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 12. juuni 2018

Julge olla patrioot tunneb end üllatunult.

Hämmastav: Rootsi Demokraatide toetus on tõusnud juba 26% peale ja teised jäävad juba päris kaugele maha. Kuna sügisel on ka Rootsis valimised tulemas, võib sealt suur üllatus tulla. Iseasi, kas sellest Rootsile enam abi on :(

„Värske küsitluse valguses on järsult langenud Rootsis võimul olevate sotsiaaldemokraatide populaarsus – Nyheter Idagi teatel on tegemist “totaalse kollapsiga.”
Samal ajal on Rootsi Demokraatidest kujunenud kuningriigi juhtiv erakond, nähtub uudistest, mida vahendab Voice of Europe.

Nimelt on Rootsi Demokraadid eelmise küsitlusega kõrvutades 3 protsendi jagu populaarsust kasvatanud, mis annab hetkeseisuks 26,1 protsenti.

Peaminister Stefan Löfveni sotsid on samal ajal kaotanud oma toetusest 3,6 protsenti ning peavad praegu piirduma 21,7 toetusprotsendiga.
Toetajaid on kaotanud ka omal ajal migratsiooni pooldanud mõõdukad, kukkudes 20,4 protsendilt 17,1 protsendi peale – 3,3 protsenti langust.

Rootslased astuvad valimiskastide manu 9. septembril.

Nyheter Idag päris pikemat aega visalt massimigratsiooni kritiseerinud Rootsi Demokraatide peasekretäri Richard Jomshofi käest, kuidas tunne on.
“Siin sünnib praegu midagi ning valimisteni on vaid paar kuud jäänud! See on absoluutselt hämmastav!” juubeldas Jomshof.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP