RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 26. juuni 2018

Ma olen siin viimasel ajal lugenud mitmeid depressiivseid kirjutisi

Ma olen siin viimasel ajal lugenud mitmeid depressiivseid kirjutisi erinevatelt inimestelt. Põhjused on kindlasti erinevad ja üheks taustapõhjuseks on kindlasti Eesti riigi ja rahva räbal olukord. Aga mitte ainult see.

Suurem mure on isiklik hingehäda. Nüüd ma tahaksingi teile kõigile sõnad peale lugeda. Mitte noomimiseks, vaid selleks, et saaksite jalad alla. Esiteks, mitte keegi ei saa teid aidata peale teie eneste. Facebookis hädaldamine ei aita teid, vaid teeb asja hullemaks. Looduses ja inimühiskonnas toimivad samad seadused. Olelusvõitlus ja looduslik valik. Nõrgad hukkuvad, tugevad jäävad ellu ja annavad järglasi. Inimese puhul ei määra füüsiline tugevus, vaid vaimne. Kui te alla annate ja ennast lönti lasete, siis te surete. Tugevamad kõnnivad teist üle. Kas te soovite seda või te soovite ellu jääda? Kui te soovite ennast üles puua, siis teil on see õigus, aga tehke seda 5 aasta pärast. Enne otsige probleemist väljapääsu.

Depressioonil on põhjus. Leidke see põhjus ja pange enda jaoks kirja. Kui on põhjus leitud, otsige lahendust. Lahendus on olemas. Kui te kaotasite töö, otsige hoolega uut. Iga päev. Ärge saatke ainult CVsid, minge ise kohale. Otsige ka välismaalt, otsige tuttavate kaudu. 5-aasta jooksul kindlasti leiate midagi, mis võimaldab teil ennast ära toita. Kui teid vaevab üksindus, teil pole armastust, siis otsige seda. Kuskil võib olla keegi, kes just teid ootab. Ja isegi kui te ei leia endale armastust, ärge laskuge depressiooni. Ka üksinduses on oma võlud ja head küljed, mida paarisuhtes ei ole. Üksik inimene on alati vaba ja sõltumatu, ei pea kellegagi arvestama, teeb mida tahab, siis kui tahab. Ka see on omaette väärtus. Kui teil ikkagi ei õnnestu leida endale kallimat, aga nii väga tahaks, siis võtke endale kass või koer ja te pole enam kunagi üksi. Depressiooni põhjus on kõrvaldatud. Kui inimene saavutab iseenesega harmoonia oma hinges, siis ongi rahu majas.

Kui kukkusite, tõuske üles ja minge edasi, Kukkuda võivad kõik, kukkuda ei ole häbi, seda juhtub ikka. Häbi on lamama jääda. Austage ja armastage iseennast, siis austavad teid ka teised. Elu on võitlus. Kui kukkusid, siis ütle endale: "Stand up soldier and fight!". Mitte üks hädaldamine enam! Võitle enda eest! Võitle ka oma lähedaste ja sõprade eest! Võitle loomade eest!

Võitle eesti rahva eest, sest see on praegu tõsises ohus. Unusta ära oma mure, aita teisi nii kuidas jaksad, siis tuleb elu mõte ja elu isu tagasi. Sind on vaja eesti rahvale. Sa oled ülimalt väärtuslik.

Allikas: Marike Lillenberg, Facebook



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP