RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 31. detsember 2018

Äärmussots ähvardab tappa EKRE üht juhtpoliitikut

Vasakäärmuslaste käitumine muutub ka Eestis üha räigemaks ja nüüd on jõutud otseste tapmisähvardusteni. Pilt on illustratiivne.
 KRE Riigikogu fraktsiooni liige Jaak Madison avalikustas sotsiaalmeedias SDE liikme Raiko Aasa ähvardused tema aadressil, mis sisaldavad otseseid tapmisähvardusi.

“Mõtlesin, et ootan paar päeva, et mitte hakata poliitteemadel jõulu ajal jutustama. Nüüd siis on paras hetk, et lihtsalt teistele näidata ühe keskmise sotsi mõttemaailma, mille hulka kuulub labane sõim, sonimine ja ähvardamine. Sotsidel liikmeid niigi vähe, seega selline Raiko Aasa sugune olend (liige alates möödunud kuust) paistab eriliselt silma kui tüüpiline sots,” kirjutab Jaak Madison. “Mis kuulub siis tema sõnavarasse? Näiteks ähvardus: “Sa oled surnud järgmisteks jõuludeks, usu mind” või “Hüva, kohta kedagi, kes valmis surema demokraatia nimel”.”

 “Sellised olevused on tegelik oht meie ühiskonnas, kes tuleks isoleerida kinnisesse asutusse. Mine tea, millal pöörabki ära ja mõne EKRE toetaja või liikme ära tapab,” jätkab Jaak Madison. “Lisaks sellele tundub ta olevat väga aktsepteeritud oma erakonnas, mis õhutab Eesti vaenulikkust ja viha oma patriootide vastu. Ütles ju nende esimees, et rahvusriik on ohtlik düstoopia. Ohtlik düstoopia on riik, kus sotsid on valitsuses ja liikmeteks potentsiaalsed mõrvarid.”

Peavoolumeedia korjas sotsiaalmeediast üles kõik need ütlemised, mida inimesed EKRE Sõprade Klubis mingi seksuaalkoolitaja kohta kirjutasid – kas nad ka nüüd vasakäärmuslase tapmisähvardused üles võtavad? Ilmselt ei, sest Aasa on ju “oma suguharust”, vasakäärmuslane, kellele on kõik lubatud.
Muide, ka EKRE miitingul vägivallaga provotseerinud Indrek Tarand on ähvardanud “kodanlikke natsionaliste” kuklalaskudega hukata ja oponentidele “molli sõita” – seda ei kuule-näe ei president, peaminister, sotside ladvik ega muud võimutegelased. Inimeste tapmisega ähvardamine on Eestis seega vaid võimulolijate privileeg?

Sotside tegelik olemus paljastub üha enam – nad on valmis vägivallaks teiste erakondade meeleavaldustel, juunikommunist Marju Lauristin mõnitab meedias EKRE  liikmeid ja teisi Eestimaa pärast mures olevaid inimesi, välisminister Sven Mikser rikub Eesti seadusi, saates rändepakti allkirjastama ametniku, kusjuures legitiimset heakskiitu sellele polnud jne – SDE muutub üha reljeefsemalt vasakäärmuslikuks.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/aarmussots-ahvardab-tappa-ekre-uht-juhtpoliitikut/

2 kommentaari:

Ivo Õunpuu 31. detsember 2018, kell 13:29  

Mis siin imestada, punased on kogu aeg latentselt vägivaldsed ja diktatuurilebesed. Sotsiaaldemokraatide osalus parlamentaarses demokraatlikus protsessis on neile ainult taktikaline vahepeatus teel revolutsioonile ja revolutsioonilise vägivalla tulemusena kehtestatud proletariaadi (kaasajal rõhutud käitumisvähemuste) diktatuurile.

Matti Ilves 31. detsember 2018, kell 13:59  

Väga hea kommentaar!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP