RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 21. detsember 2018

Pöördusin ERRi vastu kohtusse!

Lgp Matti Ilves!
Juhin teie tähelepanu ühele olulisele uudisele sellest nädalast. Nimelt pöördusin esmaspäeval Eesti Rahvusringhäälingu vastu kohtusse, kuna mitu nädalat väldanud püüdlused leida kohtuvälist lahendust ei andnud tulemust.

Kohtusse pöördumise põhjus on iseenesest lihtne – küsimus ei ole isiklikus solvumises, vaid selles, et kutsuda ERRi korrale ja panna nad mõtlema, et ka neile ideoloogiliselt ebameeldivate inimeste suhtes tehtud avaldustes on nad kohustatud pidama kinni elementaarsetest eetilistest standarditest ja seaduse nõuetest.

Mul on sügavalt ükskõik, kuidas üks või teine isehakanud andetu naljamees mind mõnitab, aga meie kõigi maksurahast tegutsev rahvusringhääling ei tohi tegutseda ühiskonna lõhestajana – vastupidi, ERRil on seadusest tulenev kohustus pingutada ühiskonna ühteliitmise nimel ning austada põhiseadusega kõigile inimestele tagatud õigust oma hea nime kaitsele.

Konkreetsemalt on kohtusse pöördumise põhjustest kirjutatud selles uudises:


Lähemalt rääkisime probleemist koos kolleeg Markus Järviga selle nädala saates "Fookuses", käsitledes ühtlasi ERRi tegevusega seonduvaid probleeme laiemalt:


Samuti oli muude asjade seas ka sel teemal juttu teisipäeva õhtul Tallinna TV saates "33 minutit", kuhu saatejuht Hannes Võrno mind kutsus. See saade on järelvaadatav siit:


Kindlasti hoian Teid ja kõiki teisi meie sihtasutuse toetajaid nii Objektiivi kui ka e-posti teel selle protsessi kulgemisega kursis. Igal juhul on paljud inimesed mulle kinnitanud, et tegu on õige sammuga, sest konservatiivid ei tohi lõputult leppida endi peksukoti staatusse surumisega – rääkimata sellise staatuse omaksvõtmisest riigimeedias.

Lõpetuseks juhin Teie tähelepanu asjaolule, et Objektiivi annetuskampaania lõpuni on jäänud veel vaid loetud päevad. On väga tänuväärne, kui kutsute ka oma sõpru Objektiivi toetama, et jõuaksime kampaaniaga eduka lõpuni ning et saaksime oma tööga uuel aastal täie hooga edasi minna.

Parimate soovidega

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
Facebook YouTube E-Mail

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP