RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 4. detsember 2018

Indrek Tarand: Helmed, Põlluaas, Ernits, Vooglaid ja Järvi – võib vabalt juhtuda, et teid tapetakse

Eestlaste eurooplasteks saamise hinnaks on olnud juba mitmendat korda isa (Andres Tarandi) poja ristilöömine? Foto: Scanpix

ÜRO rändeleppe vastasel Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna meeleavaldusel provotseerimisega silma paistnud Euroopa Parlamendi saadiku Indrek Tarandi hinnangul võib vabalt juhtuda, et Helmeid, Põlluaasa, Ernitsat, Vooglaidi ja Järvit võib ees oodata Ernst Röhmi ja Lavrenti Beria saatus ehk tapmine.  

Eesti Päevalehes avaldatud arvamusartiklis annab Euroopa Parlamendi saadik Indrek Tarand mõista, et EKRE meeleavaldus ÜRO rändeleppe vastu kujutas endast “eksortsistlikku tseremooniat ja raevukat kihutuskoosolekut”, mida kõigest hoolimata ei tohiks vabadele linnakodanikele osalemiseks sulgeda.

“Kuberneri aed ei ole ühegi erakonna eraomand, mida saab teistele vabadele linnakodanikele sulgeda mingite eksortsistlike tseremooniate jaoks. Ning raevukate kihutuskoosolekute pidamine ei vabasta organisaatoreid vastutusest,” kirjutab Tarand, kelle arvates laseksid sotsiaaldemokraadid end meelsamini avalikust ruumist välja tõrjuda, selle asemel et südikalt informatsiooni ja vaimuvalgust levitada.

“Ma tean, et teil on hirm võimaliku vägivallalaine ees,” tunneb Tarand sotsidele kaasa.
Samas tunnistab Euroopa Parlamendi liberaalist saadik, et tema hinnangul “kindlameelselt vägivalda propageerivaid liidreid” nagu Mart ja Martin Helmet, Henn Põlluaasa, Peeter Ernitsat ning Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhatuse liikmeid Varro Vooglaidi ja Markus Järvit võib ees oodata suisa tapmine.

“Kindlameelselt vägivalda propageerivate liidrite (Helmed, Põlluaas, Ernits, Vooglaid, Järvi jne) jaoks on mul ka üks mõte. Nimelt oli Ernst Röhm kaunis efektiivne rünnakrühmlane. Kuid mis temast sai? Jah, tõepoolest- ta tapeti…Teile hetkel näib, et olete toredal kursil, paljud vanemas keskeas mehed järgivad teid vaimustusega ning elavad kaasa. See ei kesta igavesti nii. Teilgi, liidrid, võib vabalt juhtuda samuti kui läks Lavrenti Berial,” tõdeb Tarand.
Selle juures on Indrek Tarand veendunud, et ÜRO rändepakti vastasel meeleavaldusel üles astudes päästis ta Eesti algavast ikonoklastiast ja pogrommidest ning aitas oma ohvriga eestlaste eurooplasteks saamise protsessile tublisti kaasa, kuigi selle hinnaks oli juba mitmendat korda järjest Andres Tarandi poja ristilöömine.

“Gustav Suits (muide sotsiaaldemokraat) lootis saja aasta eest, et eestlased saaksid ka eurooplasteks. Paljud meist on saanud. Meie kohus on aidata ka neid, kes veel on selle keerulise muutumise alguses! Kui selle hind on taaskord Isa (Andres Tarand) Poja ristilöömine, siis ilusatel ja headel asjadel ongi vahel kõrge hind,” toonitab Euroopa Parlamendi saadik.
Artikli lõpetab Tarand lootusrikka sooviga, et Eesti rahvas saaks alanud advendiaega veeta rahulikus ja vägivallavabas jõuluootuses.

Hiljuti paistis Indrek Tarand silma sotsiaalmeedias, kui Facebookis Jaanus Nõgisto postitust kommenteerides saatis ta kaaskodanikke otsesõnu p****e ning lubas “lollidele molli anda”.
Indrek Tarandilt pärineb ka kommentaar, milles Euroopa Parlamendi saadik lubab peale relva omandamist kodanlikele natsionalistidele kuklasse augu lasta (kirjapilt muutmata):
“Kui vaid pyssi kätte saaks, laseks kõikidele kodanlikele natsionalistidele kuklasse augu:),” ähvardab Tarand.

Toimetas Markus Järvi

Allikas: http://objektiiv.ee/indrek-tarand-helmed-polluaas-ernits-vooglaid-ja-jarvi-voib-vabalt-juhtuda-et-teid-tapetakse/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP