RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 15. detsember 2018

Homoaktivist Reimo Mets: kui EKRE tuleb võimule, siis pannakse seksuaalvähemused seina äärde ja lastakse maha

Tuntud homoaktivist Reimo Mets ETV saates "Vabariigi kodanikud. Ekraanitõmmis

Kus on nüüd kõigi nende vasakliberaalide hukkamõist, kellele meeldib muidu nii kangesti rahvuslasi ja konservatiive noomida alusetute hirmude üleskütmise ja avalikku arutelu mürgitava sildistamise pärast, küsib Varro Vooglaid, osutades tuntud homoaktivisti Reimo Metsa väidetele, et EKRE võimule saades pannakse nn seksuaalvähemuste esindajad seina äärde ja lastakse maha.

Eesti ühe peamise homoaktivistina tuntud jurist Reimo Mets kirjutab oma Facebooki seinal, et EKRE võimule saades pannakse nn seksuaalvähemuste esindajad seina äärde ja lastakse maha.
“Ma olen siiralt veendunud, et kui EKRE tegelased võimule saavad, siis LGBT kogukond pannakse esimesena seinaäärde ja lastakse maha – kristalliöö, pärtliöö jms ööd on ajaloost piisavad tõestused sellest, mida matsimass on oma õigluse nime all kurja teinud maailmas,” selgitas Mets 26. novembril.

Metsa sõnul on “vägivald, ropp ja matslik keelekasutus […] esimene samm sel teel”, mistõttu tuleks kooseluseaduse rakendussätted ja ka vihakõne keelustamise seadus vastu võtta nii pea kui võimalik. “Mitte miski ei õigusta vägivalda, aga tänane koosolek Toompeal näitas otseselt, et teisitimõtlejaid ei sallita ja võimalusel hävitatakse füüsiliselt! Tubli Indrek Tarand et astud natside vastu ja demokraatlike väärtuste eest üles, aitäh!” raiub Mets oma avalduse lõpetuseks.
 Ekraanitõmmis Metsa postitusest *

Sellist sõgedat juttu lugedes tekib tahes-tahtmata küsimus, kus on nüüd kõigi nende vasakliberaalide hukkamõist, kellele meeldib muidu nii kangesti rahvuslasi ja konservatiive noomida alusetute hirmude üleskütmise ja avalikku arutelu mürgitava sildistamise pärast. Ma pole kunagi näinud, et ükski rahvuslane või konservatiiv maaliks sotsidest või kellestki teisest niivõrd ebarealistlikku ning ilmselgelt teadlikult valelikku kuvandit. Ometi võib Mets seda rahumeeli teha, ilma et keegi tema mõttekaaslastest näeks selles probleemi.

Seejuures on irooniline, et kui EKRE võimule pääsedes ei ole kellelgi põhjust karta, et tema reaalseid põhiõigusi- ja vabadusi hakataks ahistama – rääkimata kellegi seina äärde panemisest ja mahalaskmisest –, siis nö jämeda otsa sotside kätte sattudes oleks vägagi tõenäoline, et nn vihakõne ja diskrimineerimise keelamise ning sallivuse edendamise loosungi all asutaks reaalselt maha suruma nii sõnavabadust, veendumuste vabadust, usuvabadust kui ka südametunnistuse vabadust ehk tervet rida fundamentaalseid põhiõigusi.

Veelgi enam, just konservatiivid on need, kes sooviksid panna piiri kõige süütumate ja kaitsetumate inimeste ehk sündimata laste massilisele tapmisele ja sellele riiklikule rahastamisele, mis on meie riigis konkurentsitult suurim ja brutaalseim vägivalla ilming, samal ajal kui vasakpoolsed kaitsevad sündimata laste tapmise võimalust ja sellele valitsuse poolse rahastuse saamist piltlikult öeldes elu hinnaga.

Päris koomiliseks kisub aga asi siis, kui anda endale aru, et ainuke olukord, kus nn
seksuaalvähemuste esindajatel oleks reaalseld väljavaated saada seina äärde pandud ja maha lastud – või nt viiekordse maja katuselt alla loobitud või lihtsalt tõmbi esemega surnuks pekstud –, tekiks siis, kui meie ühiskonnas kehtestataks šariaadiseadus. See on aga perspektiiv, mille vastu ei seisa parteilisel maastikul keegi jõulisemalt kui EKRE.

Kokkuvõttes on siin järjekordne tõestus sellest, kui veidras maailmas me elame. Sõnu kasutatakse nii sageli täiesti lahutatuna reaalsusest – mitte tõe peegeldamiseks, vaid mõõdutundetult avalikkusega manipuleerimiseks. Metsa hüsteeriline avaldus, nagu hakataks ERKE võimule pääsedes nn seksuaalvähemuste esindajaid seina äärde panema, on sellise teguviisi eeskujulik näide.

* Tähelepanuväärselt on Metsa postituse siinse repliigi avaldamise hetke seisuga meeldivaks märkinud ja sellele seega omapoolset toetust väljendanud kokku 82 inimest, kelle hulka kuuluvad teiste seas EPL-i ajakirjanik Krister Paris, riigikontrolli kommunikatsioonijuht Toomas Mattson, moekunstnikud Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo, Saksamaal elav ajakirjanik Aino Siebert, Keskerakonna endine peasekretär ja riigikogu liige Priit Toobal, muusik Vaido Neigaus, filmimees Rain Tolk, üks kooseluseaduse eelnõu väljatöötajatest, justiitsministeeriumi eraõiguse talituse nõunik Andra Olm, Metsa abil kohtu kaudu oma “homoabielu” Eestis kehtivaks abieluks tunnistamist nõudnud Ats Joorits, Pädaste mõisa üks omanikke Martin Breuer, Erik-Niiles Krossi abikaasa Mary Jordan, sotside meediajuht Andri Maimets, Rahvusraamatukogu endine juhatja ning endine Tallinna ja Võru linnapea Ivi Eenmaa ning hiljuti USA-st surrogaatemaduse teel endale lapsed hankinud ShiShi üks omanikke Mart Haber.

Allikas: http://objektiiv.ee/homoaktivist-reimo-mets-kui-ekre-tuleb-voimule-siis-pannakse-seksuaalvahemused-seina-aarde-ja-lastakse-maha/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP