RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. detsember 2018

Mats Õun: Nüüd kogesin ise, kuidas meedia valetab.

"Nüüd kogesin ise, kuidas meedia (Delfi) tuimalt valetab. Postimehes on adekvaatne kirjeldus. Eile Vabaduse platsil toimunud intsident oli ikka hoopis muu kui see, mida Delfis serveeritakse. Eestis elav sakslasest politoloog Florian Hartleb tahtis lapsevankris oleva titega lava ette provotseerima pressida karjudes, et laps vankris on ka immigrant ja et meie, kes me lihtsalt talle ette seisime, oleme fašistid. Ründas tema ja mitte ainult mind. Karjus, et mul pole õigust teda pildistada ja hakkas fotoaparaati kiskuma (see ei ole videos, sest toimus enne). Ei saanud kätte ja siis lõi mulle paar korda kätega rindu.

Ja mitte ainult mulle. Konkreetselt see tegelane ründas. Talle ei tehtud midagi muud, kui ei lastud lava ette laamendama.
Politseid polnud kuskil, kui vaja oli, kuigi hüüti mitu korda, sest ei tahetud, et jälle algab pärast mingi väljamõeldud pläma jalgadega peksmisest ja omakohtust. Muide - lapsevankri, milles provokaatori jutu järgi oli tema laps, viis teisele poole ära Eesti 200 kaudu tuntud Kadri Napritson-Acuna. Kui asi juba läbi oli, teadis postimehes töötav Uwe Gnadenteich öelda, et tüüp oli Wabaduse kohvikus Eesti 200 üritusel (sellest on tõestuseks foto) koos eelpool mainitud naisterahvaga, kes artiklis aga väitis, et ta meest üldse ei tunne. Ehk siis - sel korral üritas Eesti 200-seotud tegelane "tarandit teha", aga kukkus oma katsel haledalt läbi. Muide, mina ei kuulu EKRE-sse ega ühtegi teise parteisse. Postimehes on adekvaatne jutt."

Allikas: Eve Raid, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP