RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 25. detsember 2018

Malle Pärn: Riburadapidi tuleb nüüd poliitkõnesid. Kes neid kuulata viitsib?

Ametlik meedia püüab inimesi vormida Brüsseli ideoloogia järgi. Täpselt nagu nõukogude ajal Moskva ideoloogia järgi, ajakirjanik on jälle ustav ja väärtuslik ideoloogiatöötaja. Ent propaganda, kui see ei sünni siirast aatelisusest, on alati primitiivne ja läbinähtav. Euroopa impeeriumi agendas ei ole siirusele kohta.

Õnneks on meil ühiskonnas kujunenud juba üsna tugev vaimne ja isegi poliitiline vastupanuliikumine. Ent õukonnameedia sildistab selle vihkamise õhutamiseks ja rahva hulgas segaduse külvamiseks.

Ärge ometi pidage inimesi lollideks, keda aina lükatakse ja tõmmatakse mingitesse gruppidesse, meeleavaldustele, meelitatakse lugema pahasid “riigivastaseid” kirjutisi. Inimesed teevad oma valiku ise, vastavalt sellele, missugused on nende teadmised ja ettekujutused maailmast ja heast või vähemalt normaalsest elust. Jah, teie meelest “tavainimeste” hulgas on veel alles väga palju tervet mõistust. Te ei saa seda neilt ära võtta.

Keegi ei õhuta kelleski mingit vihkamist ega vastalisust, inimesed näevad ja mõistavad ise, mis meil toimub. Igaüks usub seda, mida peab usutavaks, mis temale tundub tõesena. Vastavalt oma haridusele, kogemustele, mõtlemisvõimele, realiteeditundele, meelsusele.

Opositsioon ei agiteeri kedagi kellegi vastu, ta räägib rahvale tõtt. Räägib seda, mida tegelikult mõtleb ja näeb. Küll aga tegeleb agiteerimise ja manipuleerimisega valitsusklikk, kes jagab ainult ideoloogiat, valesid, absurdseid loosungeid.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP