RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 20. märts 2015

David Icke: Lähis-Ida konflikt põhineb suurel pettusel ja valedel

Juulis 2014 andis Rootsi veebiraadiole Red Ice Radio intervjuu inglise kirjanik ja vandenõude uurija David Icke, kes rääkis konfliktist Lähis-Idas ja sellega seonduvatest vandenõudest, probleemidest Euroopas ning toonitas, et me peame vaatama suuremat pilti ja mitte nägema ainult seda, mida meid on õpetatud nägema. Icke on viimastel aastakümnetel kirjutanud üle 20 raamatu, uurinud universumi saladusi ja jõude, mis manipuleerivad meie reaalsusega.

Oleme ka varem rääkinud eliidi ülemvõimust Lähis-Ida riikides ning nüüd on seal pildile ilmunud ISIS Iraagis. Täieliku kaose tekitamine paljudes regioonides on midagi, mida globalistid kõige paremini oskavad. Arvan, et nad tahavad läänes massilise immigratsiooniga alustada kultuuridevahelist sõda lisaks kolmandale maailmasõjale. Mis sa sellest arvad?
See on kindlasti nii, sest USA pole kunagi Iraagist lahkunudki, vaid asendanud ametlikud sõdurid eraarmeedega, kes kõik alluvad samamoodi Pentagonile. Kolmas maailmasõda on lihtsalt sõda, mis mõjutab tervet maailma, see võib kesta vaid paar aastat nagu eelmised või pikemal perioodil, mis on siinkohal tõenäolisem. See on klassikaline probleem-reaktsioon-lahendus meetod, kus luuakse kaos, et tekitada uus kord kabaali (Icke ja paljud teisednimetavad nii globaliste – toim.) maailmavaate järgi.
Nad õigustavad sõda terrorismile Lähis-Idas 11. septembri rünnakutega, kuid on seal tekitanud aina rohkem ebastabiilsust ja segadust nagu ka Afganistanis, Liibüas jm. Gaddafi valitsemise ajal oli riik kõrgeima elatustasemega kogu Aafrikas, siis kasutati tüüpilist taktikat: mässulisi hakati treenima, relvastama ja rahastama. Nad ründasid valitsust ja poliitikud olid vait, kuid niipea, kui Gaddafi midagi ütles, süüdistati teda oma inimeste tapmises. Liibüa pommitati tagasi kiviaega ja samasugust võtet prooviti Süürias, kuhu palgati samad inimesed. See võib tunduda vastuoluline, kuid süžee on ühine: teha seda, mis on parim suure plaani suhtes.
Mõnikord on vaja kasutada islamiterrorismi ettekäändena, et vallutada teatud riiki, teinekord selleks, et nemad vallutaksid sinu eest. Usun, et Süüria puhul loodeti sama tulemust, kuid Assad hakkas rohkem vastu. Kogu selle kaose keskel ilmus järsku rühmitus ISIS, kes oli hambuni relvastatud ja tugevalt rahastatud ning hakkas Iraaki samm-sammult vallutama. Mind hämmastab selle juures Iisraeli vaikimine: nemad on esimesed ütlema, et eksisteerib islami plaan, mis näeb ette Levanti piirkonna anastamist. Aastate jooksul on näha olnud, et kui Lähis-Idas hakkab midagi käärima, siis Iisrael tunneb ennast ohustatuna ning Benjamin Netanyahu ei tee seega midagi “halba“, sest teeb koostööd USA-ga.
Kui sul on religioon, mis on vankumatu ning sa ei ole rahul sellega, et kellelgi teisel võib oma arvamus olla, isegi samade tõekspidamiste juures, siis on nendel inimestel sinuga lihtsam manipuleerida. Kirjutasin ammu oma raamatutes, et Iisrael plaanib sunniidid  ja džihadistid teineteise vastu ässitada ning jagada ja valitseda niimoodi kogu islamimaailma. See on osa nende Suur-Iisraeli (The Greater Israel) ideoloogiast. Gazas toimub juba pikemat aega etniline puhastus, kus läbirääkimiste ja kohtumistega venitatakse sellega ühele poole saamist.
K 2 David Icke: Lähis Ida konflikt põhineb suurel pettusel ja valedel
Kui vaadata suuremat pilti, siis on näha, et kogu konflikt põhineb suurel pettusel ja valel. Tänapäeva iisraellastel ei ole ajaloolist ega geneetilist sidet iidse Iisraeliga, sest nad põlvnevad hoopis Kasaari rahvast, kelle nende kuningas Kagan muutis 740. aastal judaistideks. Seda ei räägi ainult mina juba aastaid, vaid ka teised uurijad, kes on jõudnud samale järeldusele. Soovitan tutvuda Arthur Koestleri raamatuga “The Thirteenth Tribe“ ja Shlomo Sandi teosega “The Invention of the Jewish People“. Sellepärast on nimi Kagan väga levinud juudi nimi. Kui impeerium lagunes, siis paljud rändasid Euroopasse, Venemaale, Poola, Leetu ja Saksamaale. Nad ei rääkinud heebrea, vaid jidiši keelt, mis oli Euroopa mõjutustega, ning kelle eelkäijad Aškenazi juudid moodustavad nüüd enamiku maailma juudi kogukonnast.

Teise maailmasõja ümber on palju valet ja vastuolulisi asjaolusid, peaksime proovima tõele jälile jõuda ja vaadata kõik uuesti üle, mida meile on räägitud.
Jah, kui hakkad pilti kokku panema, siis paar asja on ilmselged. Esiteks, juudid ei läinud Saksamaalt minema nii suurtes hulkades kuhugi peale Iisraeli. Rothschildide plaan oli luua juudiriik moslemite maailma ja mitte mujale. Oma tegude õigustamiseks mõeldi välja lugu juutidest ja iidsest Iisraelist. Alalised Iisraeli elanikud olid sellest kõige rohkem šokeeritud, sest nad olid enne elanud palestiinlastega rahus aastakümneid. Rockefellerid ja Rothschildid on perekonnad, kellel olid samad kavatsused. Mõlemad rahastasid Hitlerit ja tema puhastusliikumist ning viimane omab Iisraeli parlamenti ja riigikohust. Benjamin Netanyahu taolised inimesed on neile käpiknukkudeks, et avalikkust eksitada. Nad on ka ISIS tegevuse, Ukraina sõja ja teiste sündmuste taga, kuid neid näidatakse eraldi juhtumitena ning paljud ei pane pilti kokku.
K 3 1024x575 David Icke: Lähis Ida konflikt põhineb suurel pettusel ja valedel
Tähtis on mõista, et Iisraeli tekkelugu on väljamõeldud ning tänapäeva konfliktidel ei ole õigustust. Geneetilisest aspektist on kindlaks tehtud, et juudi rahvast kui sellist ei eksisteeri. Minu jaoks on juutlus religioosne ideoloogia nagu kristlus või islamiusk vmt; see on uskumuste süsteem. Sa võid olla valge nahavärviga keskklassi inimene ja mitte olla kristlane. Suur osa sellest “tarkvarast“ põhineb uskumusel, et nad on valitud rahvas, kellel on õigus sellele maale. Pettuse paljastamisel selgub tõde: palestiinlastel on samasugune õigus seal elada. Peame keskenduma inseneridele selle plaani taga – Rothschildidele, sest hüpiknukke vahetatakse kogu aeg.

Praegu on käimas palju sõdu Lähis-Idas ja Põhja-Aafrikas, kus selle tagajärjel toimub massiline immigratsioon Euroopasse. Näen, et selle tulemusena radikaliseeritakse moslemid ja islam ning proovitakse luua tingimused kodusõjaks. Mis sa sellest arvad?
Minu põhieesmärk on näidata suurt pilti. Olen proovinud aastate jooksul seletada kahte elementaarset asjaolu: kuhu kabaal tahab maailma juhtida ja milliste vahenditega. Kui tead seda, siis hakkad nägema asju teises valguses. Püütakse rajada ühine maailmakord: ühine armee, milleks on NATO koos teiste armeedega; ülemaailmne keskpank, selleks lastakse praegusel finantssüsteemil kokku kukkuda; ühine valuuta jne. Praegused rahvusriigid kaotatakse ära ja rajatakse liidud (Euroopa Liit, AKV riigid, Põhja-Ameerika Liit jne), mida saab lihtsamini koondada maailmavalitsuseks. Riigid lüüakse lahku eraldi regioonideks ja sektoriteks. Üks suur vastupanupunkt sellele on rahvusriiklus. Ameeriklastel, brittidel ja rootslastel on see väga tugev, kuid rahvusluse ja massiline immigratsiooni abil tekitatakse potentsiaal konfliktiks erinevate kultuuride ja rasside vahel, kes jagavad sama ruumi. Nende siht on luua maksimaalne kaos.
1871. aastal pidas tuntud Ameerika vabamüürlane Albert Pike kirjavahetust Giuseppe Mazziniga, rääkides kolmest tulevast maailmasõjast. Kolmas on vägagi sarnane sellega, mida näeme toimumas Lähis-Idas, mis toimub Gaza ja ISIS-ega.
Giuseppe Mazzini ja Albert Pike
mazzini ja pike David Icke: Lähis Ida konflikt põhineb suurel pettusel ja valedel
“Kolmas maailmasõda peab kasutama ära erinevused, mida loob “Illuminaatide agentuur“ poliitiliste sionistide ning islami maailma juhtide vahel. Sõda tuleb läbi viia viisil, kus islam (araabia moslemid) ja poliitiline sionism (Iisraeli riik) hävitavad teineteist. Samal ajal teised riigid lõhestuvad veelgi rohkem vastavas olukorras ning ollakse sunnitud võitlema täieliku füüsilise, moraalse, vaimse ja majandusliku kurnatuseni. Nihilistid ja ateistid ässitatakse tegutsema, et kutsuda esile kohutavaid sotsiaalseid rahutusi, mis kogu oma hirmuäratavusega näitavad selgelt absoluutse ateismi kui bestiaalsuse ja kõige verisemate mässude otsese allika hukutavaid tagajärgi. See kutsub esile kohutava ühiskondliku kataklüsmi ning kõige verisemad segadused. Kõikjal on kodanikud sunnitud end kaitsma revolutsionääride vähemuse vastu, asudes neid tsivilisatsiooni hukutajaid hävitama. Massid aga, ilma jäänud illusioonidest kristluse lubaduste suhtes, ilma toiduta, ihaldades ideaale, kuid teadmata, kuhu ja kellele suunata oma ülistus, võtavad lõpuks vastu tõelise valguse puhtaima Luciferi õpetuse üleüldise manifestatsiooni vahendusel, mis lõpuks avalikkuse ette tuuakse – manifestatsiooni vahendusel, mis tuleneb üleüldisest reaktsioonist kristluse ning ateismi suhtes, mis mõlemad üheaegselt võidetakse ja hävitatakse.”
Ta mõtleb lõpus luua ühist religiooni, ülemaailmset veendumuste süsteemi ehk programmi. Inimesed ütlevad, et see kiri on võltsing, kuna 19. sajandi lõpus polnud sioniste. Olen aastaid avaldanud oma raamatutes siseringi liikmete ennustusi illuminaatide tegevusplaanide kohta. Ka Geroge Orwell teadis neist asjadest, ta ei olnud küll insider, vaid oli lihtsalt nende tegevusega kursis ja kuulus Fabiaanlaste Ühingusse koos oma hea sõbra Aldous Huxleyga. 1969. aastal esitas Rockefelleri siseringi liige ja riikliku perekonnaplaneerimise organisatsiooni direktor Richard Day šokeeriva kõne lastearstide koosolekul, kus mingil põhjusel vihjas, mida arhondid inimühiskonna jaoks sepitsevad. Ta palus väikeses auditooriumis salvestusseadmed välja lülitada ning mitte märkmeid teha, kuid kuulajate hulgas viibinud Pittsburghi pediaater Lawrence Dunegan tegi üleskirjutisi. Enne surma 2004. aastal salvestas ta mitu intervjuud, avaldades üksikasjalikult kõik, mida Day oli aastakümneid varem öelnud. See on uskumatu, mis on praegu juhtumas ja kui detailselt ta kõike seda ette teadis. See pole midagi võimatut, kuna nende tegevuskavad on pikaajalised.
Sionismil pole mingit pistmist juudi rahvusega, sest lõpuks neid ainult kasutatakse ära võlts-ajalooga, alustamaks sõda Lähis-Ida piirkonnas ja mujal. Selle tuumaks on salaühiskond, eliitgrupp, mis on ka teiste varjatud ühiskondade taga. Sisering on väike ning väga lähedal “ämblikule“ võrgu keskel.

Paljud inimesed püüavad neid teemasid olematuks teha lihtsalt neid ignoreerides. Kas oled üllatunud, et Prantsusmaal, Rootsis, Taanis ja teistes riikides on populaarseks saamas natsionalistlikud parteid? Paljud tunnevad selle üle muret.
Inimesed otsivad naiivselt ühisosa enda vaadetega. Kuigi ma olen nõus sellega, et need erakonnad esitavad väljakutseid Euroopa Liidule, ei jaga ma ei nende ega ka ühegi teise poliitilise grupi vaateid. See on umbes nii, et mida rohkem sa liigud vasak-äärmuslusse, seda lähemalt jõuad sa parem-äärmuslusele jne. Iroonia on selles, et need kes saavad kasu poliitilisest korrektsusest ja keda ei tohi kritiseerida, neid “sööb lõpuks ära” see sama jõud, kes saab kasu ka rahvuslike ideede pooldajate võitlusest. Lõpuks kasvab sellest konflikt, konfliktist kaos ja kaosest tõuseb Uus Kord, mis ei ole kasulik ei nn valgete maailmale, moslemitele ega ka kellelegi teisele, peale võimul oleva 1%. Inimesed peavad aru saama, et kõik on omavahel ühenduses ning kõige selle taga on jõud, mis ei asu isegi meie reaalsuses.
Kõikidel kultuuridel on õigus eksisteerida. Nägin paar aastat tagasi, kuidas Iisraeli valitsus kutsus USA televisioonis ja mujal juute üles abielluma ainult juudi rahvusest inimestega, et “hoida veri puhtana“. See on ekstreemsemat sorti rassism, mis on saavutatud manipulatsiooni ja ajupesu kaudu, kontrollides erinevaid kommunikatsiooniallikaid. Arvan, et rassism on uskumatult lapsik asi. See on kõige ilmsem võhiklikkus elu olemusest ja tegelikkusest arusaamisest.
Me peame aru saama, et vastuseks on meie enda poolt välja saadetav vibratsioon, meie emotsionaalne ja vaimne seisund. Probleem on selles, et meid on tõmmatud väga madalasageduslikku energiasse ja teadlikkuse astmesse, kus näeme ainult seda, mida meid on õpetatud nägema. Peame sealt välja saama, tõusma kõrgemasse teadlikkusse ning seda ei saa teha läbi intellekti, vaid läbi südame ja teadlikkuse avardamise. Meil võib olla reegliteta maailm nagu “Matrixis”, kui me oleme piisavalt teadlikud. Näiteks – meil ei oleks vaja keskkonnaseaduseid, kui kellelgi ei oleks isegi mõttes loodusele liiga teha jne.

Kuula tervet saadet siit: Red Ice Radio
David Icke’i kodulehekülg, Icke’i raamatud eesti keeles
David Icke’i intervjuud Raadio 2 saates “Hallo, Kosmos!”:
1. osa inglise keeles ja eestikeelse tõlkega (oli eetris 19.05.2013);
2. osa inglise keeles ja eestikeelse tõlkega (oli eetris 26.05.2013).
Fotod: redicecreations.com, dogonews.com, wallpaperswiki.org, et.wikipedia.org

Toimetas Kirke Hellamaa

Allikas: http://www.telegram.ee/nwo/david-icke-lahis-ida-konflikt-pohineb-suurel-pettusel-ja-valedel#.VQvhn46gu4-

2 kommentaari:

Anonüümne 20. märts 2015, kell 21:00  

Iidse Iisraeli 10 suguharu pillutati sõdadega teiste rahvaste sekka,jäid alles vaid 2 haru ümber jeruusalemma,üks neist Juuda. Selle järgi said nad ka nimeks juudid.Ei tahaks uskuda, et see on vale -neil omal on tugev pärimus ja jälgivad rangelt sugulusliine.Roomlased pillutasid omakorda juudid maailma laiali.Muud rahvad asustasid selle ala, kindlasti on palju segarahvast seal, kuid põhiliselt peaks ajalugu vastama tõele. See, et peavad end valitud rahvaks ja püüavad maailmaprotsesse mõjutada ja nii edasi -see on hoopis teine teema.

Tiiu 23. märts 2017, kell 11:31  

Ajalugu nüüd küll tõele ei vasta. Juutide kaitseks, kes kõik revolutsioonid ja sõjadalagatanud, saab astuda vaid Rott juudahing. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=172685969909816&set=a.135411436970603.1073741829.100015052428379&type=3&theater



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP