RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 5. märts 2015

JE SUIS MADISON: DELFI võltsib, valetab, õhutab viha ja summutab sõnavabadust

Tundub, et Eesti on tagasi keskajas. Kõik kes julgevad teatud poliitjõudude ja nende kannupoistest ajakirjanike seisukohtadest veidi erinevalt mõelda, kuulutatakse paariaks, lindpriks, keda võib peksta, mõnitada, sildistada. See on seadustatud vägivald. Samal ajal needsamad tegelased ülistavad sallivust, euroopalikke väärtusi. Kuid nende endi tegevus näitab, kui väärastunud on nende mõttemailm. JE SUIS CHARLIE - lalisesid meie ajkirjanikud eesotsas DELFI-ga. Me nägime nende kahepalgelisust ilmekalt kooseluseaduse pealesurumisega ja sõimulaviinist nende aadressil, kes julgesid traditsioonilist peret kaitsta.

Nüüd on ohvriks valitud Riigikokku pääsenud kooseluseaduse vastane EKRE. Leiti 3. a tagune 21. aastase Jaak Madisoni mõtisklus totalitaarsete režiimide teemal. Et kas neis režiimides oli midagi ka head, või oli kõik halb. Samas vanas blogipostituses mõistis Madison hukka kõik kuriteod. Et tegu on noore mehe 3. a taguse üksiku postitusega, näitab, et ta peatus korraks teemal ja läks eluga edasi. Ta ei ela igapäevaselt natsiprobleemidega tegelemise tähe all. Seda tõbe põeb DELFI ja ülejäänud sopaajakirjandus.

Kuid DELFI-t ei takista see, kui saadud materjalis pole seda, mida näha soovitatakse. Siis keevitatakse see sinna juurde, kas oma agarusest või isandate tellimusel - vahet pole. Niiserveeriti ka Madisoni süütut jutukest kui natsismi ja fašismi ülistamist. Sellest võtsid muidugi tuld ka meie munadeta ja äraostetavad poliitikud, kes värisevad Venemaa ja juudiorganisatsioonide ees. Refleksid läksid tööle, lülitades analüüsiva mõistuse välja. Kui puudutatakse neid töötavaid teemasid nagu natsism, fašism, holokaust, juudid - siis võtab võimust mõistust paralüseeriv hirm. Nendega vehkides võib ajakirjandus ja poliitjõud hävitada ükskõik kelle. Ja just seetõttu tuleb meil igal viisil seista vastu sellisele madalalaubalisele ja diskrimineerivale lahmimisele nende teemadega.

Mida DELFI soovib? Kas seda, et terrorismi toetav ja naabreid ründava, "natside ja fašistidega" sõdiva Venemaa infoväljas elav Eestis elav vene šovinist võtaks relva ja asuks DELFI poolt tekitatud "eesti natse" tapma? Või mis on DELFI ja tema taga olevate mõjutajate soov?

DELFI ja kogu sildistav, manipuleeriv ja võltsiv ajakirjandus tuleb panna oma tegude eest vastutama!

Edu hr. Madisonile ja EKRE-le. Kerge ei ole. Tööd on palju. Rumalaid veel rohkemgi.

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2015/03/je-suis-madison-delfi-voltsib-valetab.html#more

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP