RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 5. märts 2015

MATTI ILVES: EKRE SÄILITAB SIISKI RAHVUSLIKU NÄO

Kirjutasin alles hiljuti, et üllatuslikult on EKRE muutunud täiesti salongikõlvuliseks ja vastuvõetavaks kartellierakondadele, see artikkel on SIIN.
Tegemist oli ilmselt lihtsalt nö. "valimisrahuga" ja kartellierakonnad ning meedia tegelesid valimispropagandaga. Lõppesid ka rünnakud EKRE vastu ja süüdistamine äärmusluses.

Aga vaevalt olid selgunud valimistulemused ja Eesti Konservatiivne Rahvaerakond oli saanud esinduse Riigikogus, kui sõimamine ja laimanine läks lahti uue hooga!
Juba 03. märtsil kirjutas  "Eesti Päevaleht ": "Juhtkiri: vihaõhutajad riigikogus", toon sealt 3 tsitaati:

"Samalaadset ideoloogiat ajavad näiteks Jobbik Ungaris, Rahvarinne Prantsusmaal, Põlissoomlased üle lahe, Pegida Saksamaal või Kuldne Koidik Kreekas. Oma retoorikas toovad nad Euroopa poliitikasse samasugust hingust, mis ükskord varem viis Teise maailmasõjani."
"Samasugust poliitikat viljeleb võimuešelon Moskvas. Huvitav oli näha, kuidas meie n-ö rahvuslastele andis tuge jõud, keda seob Kremli parteilise fassaadiga otsene koostöölepe. Kes pidas paslikuks anda EKRE juhtidele kõige rohkem kõlapinda? Ikka de facto Keskerakonna ruuporina toimiv Tallinna TV.
Nii Keskerakonda kui ka EKRE-t seob põlgus demokraatlike institutsioonide vastu. Nende ühiskonnakriitika võib kokku võtta paari märksõnaga: meedia on kallutatud, parlament takistab arengut ja tugevat juhti ei tohiks seadustega ülemäära kätest siduda."
"EKRE parlamenti pääsemine on demokraatia paradoks. Nüüd saavad maksumaksjalt raha juba kaks erakonda, kelle tegevuse põhisisu on õõnestada usaldust lääneliku ühiskonnakorralduse vastu. Ühel on tõrvikurongkäigud, teisel Krimmi okupeerimise mõistmine, mõlemad töötavad Eestile vastu. Vihaõhutajad võivad parlamenti ju pääseda, aga võimust saab ja tuleb nad kaugel eemal hoida."

Ikka vana laul, süüdistamine äärmusluses ja vihaõhutamises, seotuses Keskerakonna ja Moskvaga. Lisaks põlgus demokraatlike institutsioonide vastu ja Eesti "tegelikele huvidele" vastutöötamine.

Lisaks otsis DELFI veel välja nüüd riigikogu noorliikme Jaak Madisoni kolme aasta taguse blogipostituse ja tegi seda pealgirja all: "EKRE noor riigikogulane: olid koonduslaagrid ja gaasikambri mängud, kuid "range" kord tõi Saksamaa sügavalt p**sest välja".
Nii püütakse EKRE-le pookida külge veel sümpatiseerimist ei rohkem ega vähem kui natsidele.

Artiklis "Eesti Konservatiivne Rahvaerakond mõistis hukka "natsiteemalise hüsteeria" kirjutatakse: "Peame arusaamatuks seda hüsteerilist tooni, millega käsitletakse noore inimese poolt mitu aastat enne poliitikasse minekut tehtud blogipostitusi, kus arutletakse ajaloosündmuste teemal. Leiame, et vahetult peale valimisi peaks keskenduma tänase päeva Eesti probleemidele," lisas erakond."
Aga on kahju, et erakond tegi nüüd kannapöörde ning andis marksistide survele järele, DELFI: "On kahetsusväärne, et meie erakonna noor poliitik Jaak Madison avaldas oma isiklikus blogis 2010. aastal fašismi ja inimsusevastaste kuritegude kohta arvamust, mille sõnastus ärritab paljusid inimesi Euroopa kultuuriruumis," teatas Helme.

Ükski režiim pole jäägitult halb, ainult halvaks tembeldamine on primitiivse mõtlemise tulemus. Olen isegi avaldanud Hitleri majanduspoliitika kohta taolisi seisukohti: http://rahvuslane.blogspot.com/2013/01/matti-ilves-hitleri-majandusime.html

Seega on kõik vanaviisi ja paistab, et rünnakud on muutunud nüüd veelgi räigemaks!

2 kommentaari:

Anonüümne 5. märts 2015, kell 22:02  

Jõud kes on otsustanud Madisoni avalikus meedias hävitada on teinud seda väga osavalt.Nad on teinud seda isegi nii osavalt ,et on tõmmanud teil Matti samuti naha üle kõrvade.Oli veel üks julge väide Madisonilt mille eest hakkas talle kommentaarides kohe tiksuma positiivset pooleheoidu.TA JULGES KAHELDA HOLOKAUSTIS! ... ei ole vettpidavaid tõendeid 6 miljoni juudi hukkamise kohta ... Oi kui ruttu need sõnad massimeedias kadusid!

Anonüümne 7. märts 2015, kell 10:59  

Nüüd on seoses selle skandaaliga avanenud soodne võimalus tõmmata liistule endised kommunistid. Igal võimalikul ja võimatul juhul tuua minevikust esile kuritegusid, mida toime pandi -ja tänapäeval selle ilmavaate esindajad riigivõimu juures. Kas nüüd on neist saanud ameeriklaste sõbrad?sest nende osalus partrenitena paistab vägagi teretulnud. Madisoni külm ignorants toob kaasa vaid poolehoidu temale.Ja Helmed lähevad iga päevaga aina sümpaatsemateks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP