RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 21. mai 2016

Džihaad Moskvas

29. veebruaril 2016 ilmus Moskva Oktjabrskoje Pole metroojaama burkas naisterahvas, hoidis kõrgel käes lapse äralõigatud pead, millest tilkus verd ja karjus: "Ma vihkan demokraatiat! Olen terrorist.Tahan teie surma! Lasen end õhku!" Metroojaamas viibinud moskvalased põgenesid tema eest kabuhirmus.

Tegu oli Usbekistanist pärit Gyulchehra Bobokulovaga, kes oli võetud Venemaale Moskvasse lapsehoidjaks 4- aastasele puutega tütarlapsele Anastasia (Nastya) Meshcheryakovale. Bobokulova oli kiivalt usklik ja kannatas ajuti skisofreenia all, mida ta varjas, nagu selgus, oli ta vaadanud ISIS-e propagandavideosid ja nendest vaimustunud, lõikas otsast lapsevoodis olnud tütarlapse pea, süütas korteri (mis tules hävis) ja suundus metroojaama, kus võttis pea käekotist välja. Eesti reeturvalitsus kavatseb tuua Eestisse samuti tuhandeid moslemeid ja ehitada neile 6000 korterit üle terve Eesti. 

Samas kui siinkirjutajale teadaolevalt Eesti riik pole oma rahvale terve oma ajaloo jooksul ehitanud mitte ühtegi. Kusjuures neile makstaks riigi poolt siinolemise palka umbes kolm korda rohkem, kui vaesemad Eesti inimesed teenivad tööd tehes. Terrorismist või isegi eestlaste füüsilisest hävitamisest võivad tulla igapäevased asjad. Jääb üle hüüda, nagu tollel päeval metroojaamas hüüti: "PÄÄSTKE END!"

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

Allikad: mvlehti.net, dailymail.co.uk

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP