RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 9. mai 2016

Eesti Aeg - #618 - Martin Helme


Published on May 7, 2016
Vaatamata kevadistele päikselistele ilmadele, pole Eesti elu paljudes valdkondades roosiline. Senise iseseisvusaja jooksul on riik paljudes valdkondades täiesti uppi läinud ning kartellierakonnad ei soovi kurssi muuta. Uurime taaskord, kuidas edeneb konservatiivide tegevus Riigikogus, et muuta Eesti riigi kurssi.

6 kommentaari:

Anonüümne 9. mai 2016, kell 13:27  

Meil on vaja oma raha võimalust, seotus EURoga on orjaahelad.

Iga räige El poolne väljapressimine saaks koheselt vastuse, et kui jätkate, me lahkume, meil on ka üleöö oma finantsvõimekus.

Tartu Hoiu-laenuühistu suudaks kindlasti osaliselt toetada, algatus on väga mõistlikult arenenud ning miks ka mitte kujundada tõelise suveräänse rahandussüsteemi üheks tagavara nurgakiviks.

Anonüümne 9. mai 2016, kell 13:33  

Eesti Vabariigi sees saaks luua juriidiliselt korrektselt MTÜ, kuhu kuuluksid varem või hiljem enamik või pea kõik eestlased. Selle najal oleks võimalik tagada EL vastase jokk abil nii rahandust, toetuste- ja abi organiseerimist, kõiki olulisi küsimusi. MTÜ põhikirjaga saaks tagada, et iga mats sinna ei kuulu ja iga mats ei saaks kamandada... Ühistuline olemus aitaks luua perverssusest leemendava purpureuro lakeikogumi keskel normaalse, suveräänse ja rahvusliku, traditsioonilise ja põhiseadusliku idee kandja Eesti!

Samuti oleks võimalik luua eraldi MTÜ, mis tegeleb rahva rahastusel ning väga agresiiivsete advokaatide najal igasuguse euronõmeduse ja idiootsuse vastu, kaitseks inimesi olema eestlased ning elada eestlastena. Kohus ju seda kaitset meile eriti ei paku.

maks 9. mai 2016, kell 16:34  

Eesti traditsioonilise piimakarjanduse ja kalanduse
turg oli ja jääb 80% Venemaa suunal ja teist lahendust pole.Kui sanktsioonid jätkuvad siis kaob kaks pika ajalooga eestlase majandusharu ja see ei taastu kunagi.

Lesko 10. mai 2016, kell 18:22  

järgmine finantskriis on valuutakriis. eks dollar läheb ajalukku ja tõmbab nii mõnegi teise valuuta kaasa. soovitan oma sääste kullas ja hõbedas hoida. vaadake ja kuulake mida räägib mike maloney, peter schiff jne jne

Anonüümne 11. mai 2016, kell 17:45  

Taala ei lasta niisama uppuda, lobisegu teadjad palju tahes.Koolnu reanimeeritakse nii või teisiti uuesti, see ka ju mikimaa rahvusvaluuta.

Lesko 11. mai 2016, kell 20:56  

Ei ole minevikus jäänud püsima ükski FIAT valuuta. Ei jää EURO ja ei ole igavane ka dollar. Miks rikkad ei taha oma rikkust hoida nii öelda rahas. sest nad teavad, et see on lihtlabane paber või number pangaarvel mida keegi kusagil sisse toksib. isegi mina kalevipojast soome ehitaja ei hoia oma säästukesi pangas. sedaenam, et meil on negatiivsed interssimäärad ja kohutav inflatsioon mis raske tööga tulnud teenistuse tühjusesse viib.
Kuld, hõbe, metsatukk, maja jne. need on rikkused mis on püsinud aasta tuhandeid. olen 34 aastase mehena näinud eestis kadumas igavikku kahte valuutat. Rubla ja kroon. Usun, et näen kadumas ka eurot ja seda mis tuleb euro järgi. sõltub kaua mulle siin ilmas antakse.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP