RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 10. mai 2016

Raivo Orgusaar: Meil jääb üha vähemaks seda aega...

EESTIMAA SU_MARAUDTEE EHITAMINE ON KAVANDUATUD JUBA JÄRGMISESSE AASTASSE!
Meil jääb üha vähemaks seda aega, mil saame rahus oma isade maal, Eestimaal veel edasi elada, sest fosforiidi kaevandamise ja kildgaasi ammutamise kavad teostuvad koheselt, kui see Eestimaa Sur_araudtee valmis saab!

 On teada, et kui Pandivere kõrgustik fosforiidii kaevandamisega segi pööratakse, kaotavad kõik Põhja- ja Lääne-Eesti jõed oma lähted, need võivad saada niivõrd saatuslikeks, et jõgede vesi muutub kaladele elamiskõlbmatuks ning suure hoobi saastunud või puudujäävast veest võib saada ka suur osa Eesti põllumajandusest. 

Mis aga puudutab kildgaasi ammutamise kava, siis kildgaasi ammutamise korral mürgitatakse kogu Eesti põhjavesi ära kemikaaidega, mis kildakivimite kihte lagundama hakkavad. sellisel juhul on Eestimaal edasi elamine suure ohu all ja puhast vett ning puhtaid toitaineid saab hakata siin edaspidi vaid nestlelt ning monsantolt ostma.
https://www.facebook.com/reformierakond/photos/a.394286507882.172433.80124492882/10153634842842883/?type=3&theater
Rahval on vaja kiiremas korras kaineks saada ja hakata kõiki veel uinuvaid kaaslasi sellest kõigest tulenevate ohtude eest just nüüd ja kohe täna pidevalt hoiatama. On viiimane aeg koonduma hakata, et Toompeal valitsust mängivatele juudastele nende tegelik koht ette näidata. Meil lihtsalt pole enam kusagile taganeda, Meil on vaid üks Eestimaa!
Levitage palun sõnumeid ja olge teadlikud kõigest toimuvast, Liitudes Meie siinse rühamaga: https://www.facebook.com/groups/308439102628525/?fref=ts

Allikas: Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 10. mai 2016, kell 12:29  

Rahumeelsed protestid meie riigis ei tööta!

Anonüümne 10. mai 2016, kell 12:57  

rb koos tunneliga on globaalse raudteesüsteemi ja uue siiditee ülitähtis osa. seda tarvis soome, rootsi, norra, karjala, koola ps, baltikumi, venemaa maavarade väljaviimiseks hiina-india-emiraatide-israeli suunas. tsivilisatsioon kolib uue siiditee alale. ees on globaalsed katastroofid (yellowstone, gulfstream, uputus, tsunaamid, jääajastu jms). us-uk-lääne elanikkond ja eliit põgenevad. suured kargo kiborgrongid hakkavad veetma maavarasid ja joogivett ns roadi suunas. baltikumi elanikkond utiliseeritakse. hullemal juhul...

Anonüümne 11. mai 2016, kell 17:41  

Rahumeelse protestid ei tööta enam kusagil.Eesti mees osutub vist küll ainult lobisevaks mutiks, tegudele ei jõuta juba ammu. Kuhugile on kadunud ka see meie suur ja kiidetud vaimueliit, auuh, ärgake unest, rahvas vajab teid! Või on valitsev klikk teil kasina rahaga suu kinni toppinud?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP