RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 18. mai 2017

MATTI ILVES: PSÜHHIAATER ÜTLEB, ET MACRON ON PSÜHHOPAAT

Tipppsühhiaater Itaaliast ütleb, et Prantsuse president Macron on "Ohtlik psühhopaat, kes võib hävitada Prantsusmaa." Videointervjuus dr. Adriano Segatori uurib tema psühholoogilist tausta ja mida kujutab Macroni suhe oma 64. aastase naisega.
Segatori ütleb, et Macron on kannatanud tõsiste seksuaalkuritegude all juba 15. aastaselt oma õpetaja ja tulevase naise Brigitte Trogneux´i (24 aastat temast vanem) läbi.


Itaalia psühhiaater väidab, et Macron oli arvatavasti pedofiilia ohver. Kinnitades, et Macron on täis puhutud nartsissismi, mida võib kirjeldada kui pahatahtlikust. Segatori ütleb samuti, et Macron vajab teiste imetlust, et kompenseerida oma suurt alaväärsuskompleksi. Emmanuel Macron, nagu kõik psühhopaadid, on eriti ohtlik hoiatab Segatori, lisades, et ta on potentsiaali täielikult hävitada Prantsusmaa, sest ta ei hooli Prantsusmaa inimestest ja on vaid mures, et säilitada oma habras identiteet teiste inimeste kulul.


Ka meie poliitikas peavad ainult osalema ja domineerima vaid terved täisväärtuslikud inimesed, mitte nii, nagu on praegu Riigikogus. Kus on mitmeid homosid ja teisi põhilistele pereväärtustele sülgavaid nn. "rahvasaadikuid".

 Kasutatud allikas: https://www.infowars.com/top-psychiatrist-says-french-president-macron-is-a-dangerous-psychopath/

2 kommentaari:

Anonüümne 19. mai 2017, kell 17:18  

Juba nagu USA-s, kus naisõpetajaid pedofiilia pärast aastakümneteks kinni pannakse. Ma ei ole robot.

Anonüümne 19. mai 2017, kell 21:59  

Kui see on nii, siis on Prantsusmaal peagi oodata mässu -ja see on ka kogu euroliidu lõpuvileks..Siis kuidas võtta -psühhopaat päästab euroopa rahvad ühiskatlast?Ja mida rohkem tasakaalutuid hälvikuid -seda kiiremini lõpeb euroõudus?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP