RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 30. aprill 2017

MATTI ILVES: RASKE KÜSIMUS, KUI PALJU ON EESTLASI?

"Vikerraadios" esines üks Statistikaameti tegelane Diana Beltadze, lõpuks estias saatejuht talle kaks küsimust. Esiteks, palju Eestis on elanikke? Vastus tuli kiiresti - 1 315 499. Teine, tänapäeval ettevaatamatu aga siiski loomulik küsimus, palju nendest on eestlasi? Vastus jäigi saamata! Sest Beltadze hakkas keerutama ja puges selle taha, et see on puhtalt inimeste isiklik arvamus jne.
Eestlasi peaks praegu olema - 905 805. Osa nendest on ilmselt isehakanud "eestlased", kelle soontes pole tilkagi eesti verd.

Kirjutasin blogis loo, "Kuidas saadakse eestlasteks?" See on SIIN.
Seal on toodud üks Martin Helme imelik seisukoht: "Ja kui oli küsimus, kes on eestlane, siis identiteet loomulikult on kultuuriline. Ma arvan, et see aeg on möödas, kui pidasime identiteeti geneetiliseks. Aga lihtsamalt võttes, siiski, eestlane on inimene, kes tunneb või arvab, et ta on eestlane." Selline on täpselt Euroopa Liidu vasak-liberaalne seisukoht rahvuse küsimuses.

Selle Helme arvamusega läheb hästi kokku telekast nähtud lugu ühest Eestis elavast neegrist, korvpallusrist, kes otsustas samuti hakata eestlaseks! Reporter oli temaga täiesti nõus, sest see neeger tönkas rääkida isegi eesti keelt ja pole midagi teha - tunneb ennast nüüd eestlasena.

1 kommentaari:

Anonüümne 30. aprill 2017, kell 23:04  

Jah, see arv -selle üle on ennegi vaieldud. Siit maalt on läbi ratsutanud üksjagu rahvaid ja ikka ja alati on neid , kes nendega põhku poevad. Ei ole isegi ära põlatud meie esivanemate venelastest küüditajate-tapjate järeltulijaid. Kes jõuab üles lugeda, kes kõik on eesti naiste seljas ratsutanud ja keda eesti mehed oma nimede alla varjanud...Ja muidugi -kuna nende järglastel puudub ju kindel rahvus, siis pudenevad nad ka üle maailma laiali(igas sadamas eestlane) paremat elu otsima.Siin põlastati ja sarjati Simmi luuramise eest -kas suuremad reeturid pole just võõraste rahvastega miilustajad? Vene rahvastikuteadlased väidavad -(näidati ka dokfilmi), et segarahvusega isikute järglased surevad pikas ajaperspektiivis välja. Kõige esmalt musta-kollasenahalistega loodud peredest alates 100 aasta pärast ja siis aegamisi ülejäänud. Ju siis kehtivad mingid veel tundmatud loodusseadused, mis kaitsevad rahvusi ja tagavad nende säilimise.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP